Актьорите от "Пазители на галактиката" застанаха зад Джеймс Гън – Любопитно



[ad_1]

Американският актьор Крис Прат публикува на страницата си в Instagram открито писмо в подкрепа на режисьора на филма "Пазители на галактиката" подписано от актьорския състав на лентата, пише в. "Гардиън."

Туитове "изядоха" главата на режисьора Джеймс Гън

"Ние напълно подкрепяме Джеймс Гън . Всички бяхме потресени от неговото отстраняване от проекта и умишлено изчакахме 10 дни, преди да се произнесем по случая. В това време ние размислихме, помолихме се за него и изслушахме всички гледни точки" , се казва в писмото. То е подписано от Крис Прат, Брадли Купър, Зоуи Салдана, Вин Дизел, Дейв Батиста и други членове на актьорския състав.

"Бяхме въодушевени от подкрепата на феновете и медиите, които настояват Джеймс да се завърне в качеството си на режисьор на третата част на филма" се казва в текста.

. @DaveBautista @SelmaBlair and fellow stars rally around #GOTG director James Gunn after Disney firing https://t.co/somqZfMLEe pic.twitter.com/vVaQ4caPfH [19659005] – Radio Times (@RadioTimes) 23 юли 2018 г.

Компанията "Уолт Дисни" прекрати деловите си контакти с режисьора заради пуснати от него туитове с осъдително съдържание. Материалите на Гън в социалната мрежа Twitter касаеха такива теми като педофилията, сексуалното насилие и СПИН.

Знаменитости в подкрепа на режисьора Джеймс Гън

"Оскърбителното отношение и изказвания, открити в туитовете на Гън, не могат по никакъв начин да бъдат оправдани и нямат нищо общо с онези ценности, които поддържа нашата филмова къща" изтъкна ръководителят на "Дисни" Алън Хорн. По неговите думи деловите отношения с режисьора били прекратени и той няма да ръководи снимките на третия филм от поредицата "Пазители на галактиката"


Gulliver / Getty Images

Фриволните туитове на Джеймс Гън били открити от негови политически противници. Гън не скривал своите либерални възгледи и често критикувал президента Доналд Тръмп. От своя страна режисьорът поднесе извиненията се и се оправда, че "просто се е шегувал".

[ad_2]
Source link