Бащата на Меган Маркъл се страхува, че вече няма да я види



[ad_1]

Бащата на американската актриса Меган Маркъл, която след сватбата с принц Хари вече е херцогиня на Съсекс, се притеснява, че никога повече няма да види дъщеря си. И страховете на 73-годишния Томас може би са основателни, имайки предвид факта, че броени дни преди сватбата отказа да съпроводи дъщеря си до олтара и се измъкна с извинението за здравословни проблеми. Малко преди това пак на преди на преди на прода на преди на просто на не на натрупа малко капитал на гърба на световната слава на дъщеря са. Е р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р р. А Томас Маркъл в момента е в немилост.

Т с р р р р р р р р р………………………………………. Ъъ цу оу ми ,и ,и ,и ,и. Убеден е, че двамата младоженци искат да се отърват от него.

"Осъзнах, че да не присъствам на сватбата на дъщеря се бе една огромна и сериозна грешка, но няма как да върна времето назад. Поемам пълна отговорност за действията си и до края на живота си ще съжалявам за всичко случило се "заяви преди време той по повод факта, че вместо да е до дъщеря си, гледа сватбата отвъд Океана по телевизора.

[ad_2]
Source link