Баща на левскар: Неймар да се маха от ПСЖ, ако иска да е №1



[ad_1]

Ривалдо

"Ювентус" предлага 30 млн. евро заплата на Кристиано Роналдо

Бащата на нападателя на "Левски" Ривалдиньо – Ривалдо, който е носител на "Златната топка" за 1999 г., обяви, че Неймар няма как да я спечели като футболист на ПСЖ. Бразилската легенда и световен шампион за 2002 г. посъветва сънародника си да премине in "Реал" (Мадрид). Това той направи в изказване пред германския вестник "Билд."

"За да спечелиш" Златната топка "трябва да играеш в един от най-големите клубове в Европа. В ПСЖ с треньор Томас Тухел няма как да бъдеш определен за най-добрия футболист в света "заяви Ривалдо, който бе у нас в началото на май за финала в турнира за купата на България, изгубен от" Левски "с дузпи от" Славия . "

Бразилецът е категоричен, че за голямата звезда на националния отбор сега е моментът за важната промяна.

Според 5-кратния носител на" Златната топка "Кристиано Роналдо обаче Неймар има шанс да заслужи трофея, ако Бразилия стане световен шампион.

Именно с евентуалното напускане на португалеца пък е свързан ва иантът с акостирането на Неймар в "Реал".

Според италианските медии Роналдо вече има устна уговорка с "Ювентус". Торинският гранд му дава 30 млн. евро нето заплата на сезон. При последните преговори с "Реал" на Кристиано били предложени максимум 25 млн., А той бил поискал 40 млн., Гласи информация от Испания.

[ad_2]
Source link