Босът на аржентинската федерация: Меси ще остане в националния отбор



[ad_1]

Още по темата

Аржентина и Лионел Меси се представиха кошмарно на световното първество в Русия, след като демонстрираха неубедителна игра и отпаднаха още на 1/8-финалите в надпреварата. [19659004] Суперзвездата на Барселона разочарова огромна част от привържениците с представянето с сега налице е въпросът дали Лео ще се откаже от националния тим.

На този етап единственият отговор, който има е от аржентинската федерация. "Лео ще продължи да играе за Аржентина, но сега трябва да го оставим на спокойствие. Няколко пъти си писахме с него.

Той се наслаждава на ваканцията със своето семейство. Единственото, за което сме разговаряли с него, е, че ще продължи да играе за националния отбор. Не сме говорили за световното, нито за нищо друго.

Меси преживя много тежко отпадането от осминафиналите на Мондиал 2018. Аржентина има нужда от него както на терена, така и от финансова гледна точка "каза президентът на федерацията Клауди Тапия.

Все пак официални изявление от футболиста все още няма. Освен това "гаучосите" в момента са без треньор, след като Хорхе Сампаоли бе уволнен.

[ad_2]
Source link