Владо Пенев – новият шеф на болницата in "Откраднат живот"



[ad_1]

Владо Пенев с Юлиан Вергов по време на снимките

Посвещава ролята си на втория съпруг на майка си, който е бил лекар

Владо Пенев влиза пак в сериалите . След като изигра един от най-харесваните персонажи в хита "Под прикритие" – комисар Попов, той ще играе нов ключов персонаж в шестия сезон на "Откраднат живот"

"Героят ми е главният лекар и новият директор на болницата". обясни актьорът в неделя по Нова тв. Той току-що се е прибрал от Япония и има връзка с друг от основните образи в поредицата – доц. Банков (Юлиан Вергов). Героят на Пенев е баща на съпругата на Банков, която доскоро беше в кома, но вече е в съзнание и също влиза в сюжета. Нея ще изиграе хубавата Ани Пападопулу.

"Первият ми снимачен ден беше в събота. Чувствам се нормално на площадката – повечето хора там са ми познати, работили сме и преди заедно, и не само с актьорите, но и с гардеробиерите, операторите, техническия екип "разказа пред" 24 часа "Пенев. Засега знае само как ще се развива героят му в началото. "Н,,,……………….. Различен е характерът от много други, които съм играл, включително и от Попов – казва още актьорът. – Приех ролята, защото виждам, че това е един много добре развиващ се сериал, с добра аудитория, с интересни персонажи и любими за мен актьори, с които искам да се срещна на екран. Сериалите са новото кино. Това е световна тенденция. . Големи и световноизвестни режисьори се залавят с правенето на телевизионни поредици, защото това е една възможност да правиш кино на високо професионално ниво "

Пенев посвещава играта си в" Откраднат живот "на втория съпруг на майка си – професор Асен Бонев. "Той беше забележителен човек и лекар. Преподавал е дерматология на всички настоящи доктори ", разказа Владо Пенев. Неговият герой сео ще се казва Асен, а сериалът сериалът се върне пак в ефира на Нова телевизия.

[ad_2]
Source link