Джъстин Теру дава гласа си на Скитника в игралната версия на "Лейди и Скитника" – Любопитно



[ad_1]








Актьорът Джъстин Теру ще озвучава персонаж в поредната планирана от "Дисни" игрална версия на хитова анимация на компанията – "Лейди и Скитника" съобщава сайтът Колайдър
.

С гласа на 46-годишния Теру ще говори Скитника – куче, което разкрива пред своята любима Лейди – глезена домашна кокер шпаньолка прелестите на свободния уличен живот [19659002].
Игралната версия на популярната анимация "Лейди и Скитника" (1955) ще бъде режисирана от Чарли Бийн ("Lego Ninjago: Филмът"). Проектът ще бъде дебютен за Бийн като режисьор на игрален филм.

Игралната версия на Лейди и Скитника "ще бъде създадена за стрийминг платформата на" Дисни "която компанията ще лансира през 2019 г. Сценарият е поверен на Андрю Буджалски . Филмът ще бъде продуциран от Бригам Тейлър който беше част от продуцентския екип на друга игрална версия на хитова анимация на "Дисни" – "Книга за джунглата" (2016) [19659002].
Стрийминг платформата на "Дисни" ще предлага филмови и телевизионни продукции от брандове на компанията като "Пиксар", "Марвел" и "Междузвездни войни."

[ad_2]
Source link