Спорт | Бербатов продължава да чака добро предложение от чужбина



[ad_1]

 Бербатов продължава да чака добро предложение от чужбина

© LAP.bg

Димитър Бербатов заяви, че продължава да очаква евентуално предложение от чуждестранен отбор, в който да продължи кариерата си. За последно той беше за кратко в индийския "Керала бластърс."

"Хубавото в случая е, че хората постоянно ме питат къде ще играя. Може би забравят, че съм на 37 години. Постоянно ми се иска още и още да играя . Моето желание е същото, но човек трябва да е реалист и да знае възможностите си в момента. Ще видя още известно време и ако не мога да си намеря добра оферта или отбор, може би е време да окачим обувките на пирона "каза Бербатов .

По думите му не стои на дневен ред възможността да играе в България. "Когато толкова време си играл в чужбина, вече си надраснал някои неща, които се случват в България, и просто няма да бъде, каквото ми се иска да бъде. Ако няма оферти от чужбина, които да ме удовлетворяват, ще видя какво ще направя . "

На въпрос дали има намерение да се занимава с управление в българския футбол, нападателят отговори" в бъдеще нищо не се знае Интересите са ми доста и това нещо може да обърка човек и да го тласне в грешната посока. ".

То ка те т посветил на семейството си.

[ad_2]
Source link