Does kapitulált have Microsoft? – Hír



[ad_1]

A Chromium motorjának átemelése az Edge böngészőbe felér egy fegyverletétellel a Google előtt. Do you want to go to Microsoftot a váratlan lépésre?

Tavaly nagy felhördülést váltott ki, amikor kiderült, hogy a Microsoft szakít 25 strategiájával events – azzal tudniillik, hogy házon belül tartja böngészője fejlesztését -, és a nyílt forrású Chromiumra cseréli az Edge motorját.

At the same time, it is a good thing for the world, for the sake of the world, for the sake of it, for the sake of the future, at Google böngészőjének motorját veszi át.

Közelebbről megvizsgálva azonban has received teljesen logikus. Az Edge idáig megközelíteni is studied at 67 százalékos piaci reszesedésű Chrome-ot, és semmi jel sem utalt rá, hogy valaha is felülkerekedhetne a harcban.

A fő gondot a bővítmények alacsony száma okozta, amely meég ma seméri al 120-at, miközben a Chrome-hoz sok ezer ilyen szoftvert lehet letölteni. Ha az Edge is a Chromiumot, a chromium bővítményeit is futtatni tudja.

A Chromium alkalmazásával az A frissítésekből is sűrűbben reszesedik, hiszen a Chromiumot általában fans nyolcszor frissítik.

At presztizsszempontokat leszámítva tehát at Microsoft jó boltot csinál at cserével. A kérdés inkább az, hogy miért várt vele ilyen sokáig?

[ad_2]
Source link