'Απελπιστική η ΑΕΚ, είχε θράσος ο Παναθηναϊκός – Δεν πείθει … – Sportdog.gr – Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις



[ad_1]

Την άποψη, ότι ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ και "Αν οι ευκαιρίες γίνονταν γκολ" τότε θα μιλούσαμε για τεράστια επιτυχία εξέφρασε η Βαρβάρα Φανίδη.

Η πράσινη ρεπόρτερ από το trifylli.gr μίλησε στο Sportdog για το αθηναϊκό ντέρμπι που ήρθε ισόπαλο χωρίς τέρματα και ανέλυσε την εικόνα των παικτών του Γιώργου Δώνη, οι οποίοι όπως τόνισε "Έβγαλαν θράσος" απέναντι στην Ένωση. Παράλληλα αναφέρθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάη, ένα ματς το οποίο δεν δείχνει να φοβάται λόγω της εικόνας των Πειραιωτών. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:

Πω η η η η η η η η η η η τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ;

"Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα λειτούργησε υπέρ τον Παναθηναϊκό και φάνηκε αρκετά κόντρα στην ΑΕΚ. Οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Δώνη κοίταξαν στα μάτια τους Πρωταθλητές Ελλάδος και εάν οι ευκαιρίες που δημιούργησαν γινόντουσαν γκολ, τότε θα μιλάγαμε για μια τεράστια επιτυχία από μία ομάδα που απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες και έχει το μισό και λιγότερο μπάτζετ από την Ένωση ".

Ποια ήταν η συνταγή με την οποία έδεσε ο Δώνης την πρωταθλήτρια Ελλάδας;

"Ο Γιώργος Δώνης, όπως στην αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, επέλεξε να παίξει επιθετικά, καθώς ήθελε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη, ενώ γνώριζε πολύ καλά πως οι πλάγιοι παίκτες της Ένωσης δεν είναι γρήγοροι. Παράλληλα η απουσία του Μπακασέτα έπαιξε τεράστιο ρόλο, καθώς δεν υπήρχε ο παίκτης που θα μοίραζε τη μπάλα. Ο Λιβάγια ήταν απελπιστικά μόνος του και οι αμυντικοί του Παναθηναϊκού είχαν σχετικά εύκολο έργο ".

Γιατί δεν έγιναν οι ευκαιρίες γκολ;

"Ο Παναθηναϊκός δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες και μάλιστα σε ένα ντέρμπι υψηλών απαιτήσεων. Οι παίκτες των "πρασίνων" προσπάθησαν αρκετά, αλλά το άγχος που είχαν και η απειρία βγήκαν στο χορτάρι. Ιδιαίτερα τα σουτ των Μπουζούκη και κυρίως του Χατζηθεοδωρίδη, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του, θα μπορούσαν να είχαν διαφορετική τύχη, αλλά απέδειξαν πως έχουν "θράσος" και η συνέχεια είναι δική τους ".

Σε φοβίζει καθόλου ο Ολυμπιακός;

"Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός δεν πείθει με τις εμφανίσεις που κάνει και αυτό τον κάνει επικίνδυνο. Ο Γιώργος Δώνης έχει την εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια και θα προετοιμάζει κατάλληλα τους παίκτες του. Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι πως θα πάει στο ντέρμπι χωρίς άγχος και θα το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν ".

Τι βλέπεις για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη;

"Ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό για πολλούς λόγους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έχει πάρει το θετικό αποτέλεσμα και με τους "πράσινους" θέλει να … ρεφάρει. Αυτό το "πρέπει" καλό είναι να το εκμεταλλευτούν οι "πράσινοι", μιας και θα παίξουν ελεύθερα και αυτό είναι το ατού που έχουν. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των ονομάτων των δύο "αιωνίων" και να μην υπάρξουν τα γνωστά … παρατράγουδα των προηγουμένων ετών ".

[ad_2]
Source link