Γίνονται δοκιμές στο Google Maps για την προσθήκη πλήκτρου περί αναφοράς ατυχημάτων και μπλόκων τροχαίας από τους χρήστες



[ad_1]






Γίνονται δοκιμές στο Google Maps για την προσθήκη πλήκτρου περί αναφοράς ατυχημάτων και μπλόκων τροχαίας από τους χρήστες | techingreek.com 2.0





























Από τότε που η Google αγόρασε την Waze, περιμέναμε πολλά δημοφιλή χαρακτηριστικά της να μεταφέρονται στους χάρτες της. Λίγους μήνες αργότερα, υπήρξε μια υπόδειξη από ένα APK Teardown πως η Google προετοιμαζόταν να προσθέσει μια επιλογή που θα έδειχνε σε πιο σημείο –τοποθεσία έχει γίνει π.χ. ένα τροχαίο ατύχημα. Αυτή η λειτουργία φαίνεται να εμφανίζεται τουλάχιστον σε κάποιους χρήστες της υπηρεσίας.

Advertisements

Όπως μπορείτε να δείτε και στα screenshots από την ιστοσελίδα AndroidPolice, ορισμένοι χρήστες έχουν αρχίσει να βλέπουν ένα νέο κουμπί στο Google Maps, το οποίο τους επιτρέπει να αναφέρουν άμεσα κάποιο ατύχημα ή κάποιο μπλόκο τροχαίας για τον έλεγχο της ταχύτητας με δύο taps. Το συγκεκριμένο κουμπί, πάντως, εμφανίζεται μόνο όταν βρίσκονται σε mode πλοήγησης (navigation).

[via]

Nagata


Nagata

Executive News Editor (TiG),
technical smartphones/tablets

No Result

View All Result

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας τη χρήση αυτού του ιστότοπου, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των cookies. Δείτε την Πολιτική Απορρήτου.



[ad_2]
Source link