Διαγωνισμός: Το Pestaola και η HMD Global προσφέρουν ένα Nokia 7 Plus!



[ad_1]

Το Pestaola και η HMD Global, εταιρεία που διαχειρίζεται το brand Nokia, προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα smartphone Nokia 7 Plus, αξίας 460 ευρώ.

Το Nokia 7 Plus είναι «το τηλέφωνο που μπορείτε να εμπιστευτείτε» σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία και αυτό λόγω της κατασκευής από ένα συμπαγές μπλοκ αλουμινίου, τύπου Series 6000. Διαθέτει σμιλευμένες καμπύλες, με ακμές χαραγμένες με διαμάντι, ενώ η επίστρωση κεραμικής αίσθησης προσφέρει τόσο ένα υπέροχο κράτημα όσο και μια πανέμορφη εμφάνιση.

Σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος ενσωματώνει την έκδοση Android One του λογισμικού της Google. Αυτό συνεπάγεται την απουσία μη απαραίτητων εφαρμογών, κρυφών διεργασιών που καταναλώνουν μπαταρία, αλλαγών στην εμφάνιση ή την εμπειρία του χρήστη. Απολαμβάνετε την έκδοση του Android 9 Pie που διατηρείται ασφαλής με όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και την υποστήριξη των πιο πρόσφατων υπηρεσιών Google.

Το Nokia 7 Plus ενσωματώνει την πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 660 προσφέροντας όλη την ισχύ που είναι απαραίτητη για τις καθημερινές σας εργασίες. Η mobile πλατφόρμα πλαισιώνεται από 4GB μνήμης RAM (LPDDR 4) και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, ενώ το παρόν δίνει και η υποδοχή πρόσθετης κάρτας μνήμης MicroSD που υποστηρίζει κάρτες χωρητικότητας έως 256GB.

H μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3800 mAh η οποία σε συνδυασμό με τη νέα δυνατότητα «μπαταρία που προσαρμόζεται», προσφέρει αυτονομία έως και δύο ημερών με μία φόρτιση. Η οθόνη του Nokia 7 Plus είναι διαγωνίου 6 ιντσών με αναλογία 18:9 και ανάλυσης Full HD+ η οποία επιτρέπει την παράλληλη παρακολούθηση και συνομιλία ταυτόχρονα, χάρη στην λειτουργία διαίρεσης οθόνης σε δύο παράθυρα 1:1.

Σε επίπεδο φωτογραφικών ικανοτήτων ενσωματώνει κύρια κάμερα δύο αισθητήρων, ανάλυσης 12 και 13 Megapixel, με τεχνολογία ZEISS Optics και οπτικό ζουμ 2x προσφέροντας έντονα χρώματα που ζωντανεύουν τις φωτογραφίες σας. Η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα 16 Megapixel με τεχνολογία ZEISS Optics και εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Πραγματοποιήστε εναλλαγή μεταξύ αναλογιών διαστάσεων και λειτουργιών λήψης, καθώς και προσαρμογή παραμέτρων με διαφορετικές λειτουργίες κάμερας, όπως η ένταση των εφέ (π.χ. Bokeh και Beautify). Χάρη στην ενσωμάτωση του Google Lens και του Motion Photos στην εφαρμογή κάμερας, είναι ευκολότερο από ποτέ άλλοτε να εξερευνάτε τον κόσμο και να τραβάτε φωτογραφίες με νέους, δημιουργικούς τρόπους.

Το Nokia 7 Plus μπορεί να γίνει δικό σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στα πεδία που ακολουθούν:

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ NOKIA 7 PLUS

 

[ad_2]
Source link