Δούκισσα Νομικού: "Χαρμόσυνα" νέα για την παρουσιάστρια



[ad_1]

doukissa_nomikou

H Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για πολλά και διάφορα. Τελικά από ότι φαίνεται η εμφάνισή της αυτή δεν ήταν και τόσο τυχαία καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί στο κανάλι της Κάντζας, Alpha.

Η πρόταση του Alpha

Η παρουσιάστρια π ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι ι lifestyle – ευεξία εκπομπή Σαββατοκύριακου διάρκειας 1 ώρας (δύο φορές Σάββατο και Κυριακή) η οποία θα είναι εξ 'ολοκλήρου χορηγημένη. Τα νέα για την Δούκισσα είναι χαρμόσυνα.

Εάν το συγκεκριμένο project – στο οποίο η Δούκισσα έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν – πάει καλά τότε θα της ανατεθεί ένα μεγαλύτερο τηλεοπτικό προϊόν από τον Alpha.

Σύμφωνα με το nbadosblog το χορηγημένο έχει σχεδόν κλείσει και θα βγει στον "αέρα" δύο μήνες μετά την γέννηση της κόρης της.

Η συνέντευξη στη Μελέτη

Σε κάθε περίπτωση, η Δούκισσα Νομικού, μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο, αποφάσισε να παραχωρήσει μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, "Μετά τα μεσάνυχτα ".

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδης αλλά και στην επιλογή της να είναι μία απλή νύφη …

"Σε νησί ήταν ο γάμος, καλοκαίρι ήταν, γενικά στην ζωή μου δεν μου αρέσει να πολυφτιάχνομαι, Ούτε του Δημήτρη του αρέσει να με βλέπει πολύ φτιαγμένη .. Θυμάμαι μετά το "Dancing with the Stars" γύρναγα με φτιαγμένα μαλλιά, βαμμένη και μου έλεγε … "Εντάξει, δεν θα ξεβαφτείς;". Μου αρέσει που με θέλει όπως είμαι εγώ … θέλει τον αληθινό μου εαυτό, είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε: "Είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου! Ήθελα μεγάλη οικογένεια κι εγώ κι ο Δημήτρης! Ήθελα τόσο πολύ να αφοσιωθώ στο Σάββα, που άφησα στην άκρη τη δουλειά μου. Παρόλο που ήμουν υπναρού, όσο καιρό θήλαζα ξυπνούσα με όρεξη. Ετοιμάζω κάτι νέο επαγγελματικά το Σεπτέμβριο για όλες μου τις φίλες.

Kαι κατέληξε: "Τώρα αρχίζει και μου λείπει η τηλεόραση! Τον πρώτο χρόνο, ούτε καν που το σκεφτόμουν! Την αγαπάω τη δουλειά μου, όποτε υπήρξαν δουλειές που αναπολούσα όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που έχω ζήσει!

Διαβάστε επίσης στη "Νέα Σελίδα":

Zέτα Θεοδωροπούλου: Της "έσπασαν" τα νερά στο πλατό του Αρναούτογλου (video)

[ad_2]
Source link