Εξέλιξη βόμβα στο Nomads: Γιατί διώχνουν τους παίκτες άρον



[ad_1]

Απογοήτευση προκαλεί στον ΑΝΤ1 το Nomads για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ύα ποσοστά θεαματικότητας του καναλιού δεν ενισχύθηκαν με το δεύτερο κύκλο επεισοδίων του τηλεοπτικού reality show έχοντας επενδύσει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. Με 125.000 ευρώ το επεισόδιο, είναι μια από τις ακριβές επενδύσεις του τηλεοπτικού σταθμού, που ως τώρα δεν φαίνεται να έχει συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι χθεσινές αποκαλύψεις

Μια πάρα πολύ μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Nomads στο συμβούλιο. Ο Σά β β β β β β β β β β β β β β β β ο ο ο ο ο ο ο ο ο ο ο ο ο ο ο ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ ύ. Ό ω ω η η ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ ρ Αυτό, ωστόσο, που ξάφνιασε τους παίκτες, είναι ότι από 15 που είναι σήμερα, στο επόμενο συμβούλιο θα μείνουν μόνο δέκα. Άρα, πέντε παίκτες θα αποχωρήσουν και οι υπόλοιποι δέκα θα συγκροτήσουν τη νέα ομάδα. "Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον", τους είπε χαρακτηριστικά ο Πούμπουρας.

"Την επόμενη Κυριακή εδώ στη live αρένα θα γίνει η ένωση των ομάδων. Ακούστε με προσεκτικά, θα δημιουργηθεί μια ομάδα, η οποία θα αποτελείται από δέκα παίκτες. Οι δέκα από εσάς, οι δέκα επίλεκτοι, οι δέκα καλύτεροι, και όχι μόνο ως προς τη δύναμη, την αθλητικότητα, έχουν να κάνουν με το ψυχικό σθένος, συγκροτημένες προσωπικότητες, αυτοί που λειτουργούν καλύτερα στο απρόβλεπτο, που διαχειρίζονται άμεσα καταστάσεις. Μόνο οι καλύτεροι θα έχουν πιθανότητες να παίξουν μέχρι το τέλος, που το τέλος είναι τα Χριστούγεννα. Τότε θα ολοκληρωθεί το Nomads και τότε θα δούμε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής γιατί θα είναι μόνο ένας.

Για τους υπόλοιπους το Nomads θα τελειώσει. Το σίγουρο είναι ότι οι δέκα που θα αποτελέσετε τον κορμό αυτής της ομάδας πρέπει να καταλάβετε ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε αρμονικά για να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις που έρχονται. Δεν έχετε ιδέα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Αν θέλετε να τα καταφέρετε πρέπει να συνεργαστείτε. Για το πώς θα γίνει αυτή η ένωση θα ενημερωθείτε μέσα στην εβδομάδα, είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Ακουγοντας τα ΝΕΑ που ειπε ο Σαββας #nomadsGR pic.twitter.com/wa4ipNVtLT

– (@ panos_p95) 28 Οκτωβρίου 2018

Ουτε στο Game of Thrones δεν ξεπαστρεύουν ετσι το καστ. #NomadsGR

– thanos (@thanos_theo) 28 Οκτωβρίου 2018

Σε λιγο θα μπει κανενας στο live, θα σβησει την φωτια και θα πει: "Παιδια μηπως μπορειτε να σηκωθειτε λιγο, μου ειπαν απ 'την παραγωγη να μαζεψω τα σκαμπο".#nomadsgr

– tixos2310 (@ tixos2310) 28 Οκτωβρίου 2018

2πλή αποχώρηση την Κυριακή στο #NomadsGr ή αλλιώς ο ευγενικός τρόπος του ΑΝΤ1 να πει στους παίκτες οτι δεν τους βλέπει ούτε η μάνα τους και τους στέλνει Ελλάδα με συνοπτικές διαδικασίες.

– V. Fr Vulkn (@tim_inferno) 25 Οκτωβρίου 2018

Δεν θα μου έκανε εντύπωση να παίξει διαφήμιση αύριο για το #nomadsgr Κυριακή ο ΜΕΓΆΛΟΣ τελικός

– Jim ps (@ jim12691326) 28 Οκτωβρίου 2018

Φυγετε ολοι αχρηστοι, να ρθουμε οι τουιτεραδες!#NomadsGR

– Tziritzatzoules (@tziritzatzoules) 28 Οκτωβρίου 2018

#nomadsGR θα χασουν τον υπνο τους οι παικτες τωρα.θα φοβουνται μηπως τους ξυπνησει ο Σαββας την ωρα που κοιμουνται λεγοντας "νεοι κανονες μαζετε τα και δρομο εφυγες λεμε"

– Frau Magda (@gortsossthvoulh) 28 Οκτωβρίου 2018

Φοβαμαι να κοιμηθώ μην ερθει ο @SavasPoumpouras στον ύπνο μου και με διώξει από το κρεβατι μου #nomadsgr

– Athina (@ loukoumi07) 28 Οκτωβρίου 2018

[ad_2]
Source link