Επίσημο: Χωρίς Sony η Ε3 2019



[ad_1]

Δεν θα συμμετάσχει ούτε θα έχει συνέντευξη Τύπου

Σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η ανακοίνωση πως η Sony δεν θα συμμετάσχει στην E3 2019. Συγκεκριμένα, η Sony Interactive Entertainment έκανε γνωστό πως θα προσπεράσει την έκθεση. Είναι η πρώτη φορά στην 24 χρόνων ιστορία της E3 που δεν θα συμμετέχει ο ιαπωνικός κολοσσός. Η εταιρία δεν θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν θα παρευρεθεί με κανένα τρόπο στην έκθεση.

Η εταιρία παραχώρησε την εξής δήλωση στο Game Informer:

Καθώς η βιομηχανία εξελίσσεται, η Sony Interactive Entertainment συνεχίζει να ψάχνει εφευρετικές ευκαιρίες για να αλληλεπιδρά με την κοινότητα.

Οι οπαδοί του PlayStation σημαίνουν τα πάντα για εμάς και θέλουμε να καινοτομήσουμε, να σκεφτούμε διαφορετικά και να πειραματιστούμε με νέους τρόπους για να ευχαριστήσουμε τους παίκτες μας. Αποφασίσαμε λοιπόν να μην συμμετάσχουμε στην E3 το 2019. Εξετάζουμε νέους και οικείους τρόπους για να αλληλεπιδράσουμε με την κοινότητά μας το 2019 και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα σχέδιά μας μαζί σας.

Στην ερώτηση αν η εταιρία σκοπεύει να πραγματοποιήσει κάποιο δικό της event λίγο πριν την E3, όπως κάνει η EA τα τελευταία χρόνια, ο senior vice president of communications Jennifer Clark δήλωσε:

Δεν θα πραγματοποιήσουμε κάποια συνέντευξη τύπου γύρω από το χρονικό πλαίσιο της E3.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται μετά και την ακύρωση του φετινού PlayStation Experience. Η Sony φαίνεται πως ψάχνει νέους τρόπους για να επικοινωνεί και να ενημερώνει το κοινό της. Μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.



[ad_2]
Source link