Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 52χρονου στον Εύοσμο



[ad_1]

Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας 52χρονου, μέσα στο σπίτι του στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης το 2017 έφθασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της τοπικής Διεύθυνσης Ασφάλειας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής Θεσσαλονίκης, 37χρονος, 39χρονη και η 21χρονη κόρη της, ενώ αναζητείται και 30χρονος αλλοδαπός ως συνεργός.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ξημερώματα της 3ης Απρίλιου 2017 οι δράστες μετέβησαν στη μονοκατοικία όπου διέμενε ο 52χρονος με τον 78χρονο πατέρα του και την 49χρονη αδερφή του. Εκεί, με τη χρήση σωματικής βίας σε βάρος του ηλικιωμένου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, οι δύο άνδρες κατάφεραν χτυπήματα με θλων όργανο στο κεφάλι και στον θώρακα του 52χρονου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Μεσημβρινές ώρες χθες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο κέντρο της πόλης οι δύο γυναίκες, ενώ ο 37χρονος συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής.

Με δικογραφία σε βάρος τους, κατά περίσταση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία με πρόθεση κατά συναυτουργία και ληστεία κατά συναυτουργία, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον ανακριτή.

naftemporiki.gr

[ad_2]
Source link