Ξέσπασε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Φτάνει πια. Σιχάθηκα να ζω σε μια χώρα …



[ad_1]

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξέσπασε .] βλέποντας τις εικόνες της βιβλικής καταστροφής στο Μάτι μετά από τον χαμό τόσων ανθρώπων

Πόσταρε μια κούπα που έγραφε πάνω "μανούλα" που βρέθηκε στα χαλάσματα και έγραψε:

"Φτάνει πια σε αυτή την χωρά ο ένας να κατηγορεί τον άλλον! Φτάνει να μην αναλαμβάνει κανείς ευθύνη! Φτάνει να μην μπορεί αυτή η χώρα να οργανωθεί επιτέλους !!!

[1945ιχάθηκαπιανασεμιαχώραπουαυτοίπουκυβερνάνεδεναγαπάνεαυτόντοντόπο!!!έναντόποπουμόνοευγνωμοσύνηθαέπρεπενανιώθουμεόλοιπουζούμεεδώ!ευγνωμοσύνηγιατηνιστορίαμαςγιατηνψυχήτηςΕλλάδας! Ευγνωμοσύνη για αυτά που μας προσφέρει αυτός ο τόπος … την ιστορία, τον πολιτισμό, την θρησκεία μας, τα ήθη κ έθιμα μας, τον ήλιο, την φύση !!! Χρειάζεται να ξυπνήσουμε πια !! Αγαπάμε αυτήν χωρα ??? Εγω προσωπικά την λατρεύω λατρεύω τα πάντα εδω … .αλλά δυστυχώς το ψαρί βρωμάει από το κεφάλι … χρειάζεται αλλαγή αν θέλουμε να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει!

Μια Ελλάδα με Έλληνες ενωμένους κ αγαπημένους με παιδεία κ με αγάπη για τον συνάνθρωπο … .κ ποτέ να μην ξεχνάμε ότι όλοι χρειαζόμαστε ολους !!!!!!

Πράξεις μόνο ;; με ταπεινότητα !!!!!

Συλλυπητήρια σε ολους αυτους που χάσανε αγαπημένους … .κ πολλά πολλά συγχαρητήρια σε ανθρώπους που βοήθησαν κ βοηθάνε χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις !!!!! ???? #prayforgreece ".

[ad_2]
Source link