Ποιοι προκρίθηκαν από το δεύτερο Battle; (vids) • Hit Channel



[ad_1]

Ποιοι είναι οι επόμενοι διαγωνιζόμενοι που κέρδισαν την πρόκριση για τα Knock Outs του «The Voice Of Greece»;

Tο δεύτερο επεισόδιο των Battles για το «The Voice Of Greece» προβλήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Η αναμέτρηση για τους διαγωνιζόμενους γίνεται πιο σκληρή και η απόφαση πιο δύσκολη για τους coaches Κωστή Μαραβέγια, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά.

Ο κάθε coach κρίνει το νικητή της μονομαχίας στο ρινγκ. Έτσι, θα μείνει με τους μισούς διαγωνιζόμενους (δηλαδή 19), αλλά έχει τη δυνατότητα να «κλέψει» δύο φωνές από κάποια άλλη ομάδα. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε coach προχωράει στην φάση των Knock Outs με 21 τραγουδιστές.

Τα επόμενα ζευγάρια – ντουέτα έδωσαν τη δική τους μάχη στο ρινγκ του «The Voice Of Greece». O παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης ήταν μαζί τους στη σκηνή, ενώ η Λάουρα Νάργες υποδεχόταν στα παρασκήνια τους παίκτες που κερδίζουν, με τις οικογένειές τους.

Ποια υποψήφια αστέρια επέλεξαν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach χρησιμοποίησε το δικαίωμα του «steal»;

The Voice Of Greece - Battles - Hit Channel

Στη φάση των Knock Outs προκρίθηκαν από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια οι Κωνσταντίνα Μόρτογλου, Γιάννης Αδαμόπουλος, Γιάννης Πανουκλιάς. Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη συνεχίζουν οι Νικοχρήστος Λαμπαούνας, Βίκυ Λαμπίδη (steal από το Σάκη Ρουβά), Ηρακλής Φάμελλος, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (steal από το Σάκη Ρουβά), Γιολάντα Αμαξοπούλου.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου κέρδισαν τις μονομαχίες οι Νίκος Φάρφας, Κλαυδία Παπαδοπούλου. Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά πέρασαν στα Knock Outs οι Χρυσώ Δημήτρη, Δήμητρα – Ιόλη Εξάρχου, Ειρήνη Λαμπρίδου, Αιμίλιος Μωσαϊδης.

Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα, και το νέο compact SUV «T-Roc» της Volkswagen.

Το «The Voice Of Greece» προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

[ad_2]
Source link