Στον «αέρα» το Open με την Έλλη Στάη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων



[ad_1]

Με πρώτο ρεπόρτερ τον Μιχάλη Ιγνατίου από τη Νέα Υόρκη, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ξενάγηση στην καρδιά του καναλιού, το newsroom του έκανε πρεμιέρα το Open

Με την άνεση που της δίνει η πολύχρονη πορεία της στην τηλεόραση η Έλλη Στάη «άνοιξε» το Open. Το δελτίο ειδήσεων ήταν το πρώτο πρόγραμμα στη νέα σελίδα που γύρισε το κανάλι.
Η Ελλη Στάη φορώντας ένα αυστηρό γκρι κοστούμι με μαύρες λεπτομέρειες και τη ροζ κορδέλα – σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου καλησπέρισε τους τηλεθεατές και αμέσως μετά είπε ότι «Απόψε ξεκινάει το ταξίδι του Open στον ταραγμένο κόσμο των μεντια. Σ΄αυτό το παρθενικό ταξίδι συγχωρείστε τυχόν λάθη μας».
H Έλλη Στάη προχώρησε στην αναγγελία των θεμάτων του δελτίου: Αποκάλυψη του Οπεν για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς – Στρατοδικείο στον ορίζοντα
Στη συνέχεια, έγινε η πρώτη σύνδεση του δελτίου, και ο πρώτος ρεπόρτερ που βγήκε στον αέρα ήταν ο ανταποκριτής του καναλιού στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου για την αποστολή πακέτων – βομβών. «Κανονικά είχαμε κανονίσει να σας συστηθούμε», είπε η Ελλη Στάη, «η επικαιρότητα είναι αμείλικτη πάμε στις ΗΠΑ – πρώτος ρεπόρτερ ο Ιγνατίου. Καλώς βρεθήκαμε όλοι σε μια καινούργια αρχή», πρόσθεσε δίνοντας πάσα στον Μιχάλη Ιγνατίου..


Open

Ακολούθησε ξενάγηση στην καρδιά των ειδήσεων με τη Λίνα Δρούγκα στο newsroom του Open και μετά άρχισαν να τρέχουν τα ρεπορτάζ του δελτίου.  

Είχε προηγηθεί ημίωρη «γέφυρα» με τρέιλερ για το νέο πρόγραμμα του καναλιού. Στις εξίμιση ολοκληρώθηκε η προβολή της ελληνικής ταινίας «Τζένη – Τζένη» που ήταν το τελευταίο πρόγραμμα με το λογότυπο του Epsilon. Η «γέφυρα» μετάβασης από το Epsilon στο Open ξεκίνησε με ένα time lapse βίντεο που έδειχνε το στήσιμο των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού, στιγμές από τις συσκέψεις των ανθρώπων του για να ακολουθήσουν τα τρέιλερ των ειδήσεων με κυρίαρχη την Έλλη Στάη. Στη συνέχεια προβλήθηκαν τρέιλερ του μεσημεριανού δελτίου με τη Λίνα Δρούγκα και των ενημερωτικών εκπομπών που είναι φτιαγμένα πάνω στα πρόσωπα τα οποία τις παρουσιάζουν- με μακρά τηλεοπτική πορεία και εμπειρία οι περισσότεροι.

Το Open συνέχισε με τα τρέιλερ των ελληνικών σειρών που εντάσσει στο πρόγραμμά του και ακολούθως «έπαιξαν» εκείνα των ξένων σειρών. Το Open υπόσχεται κινηματογραφικές βραδιές με ξένες ταινίες. Στην πρωινή infotainment ζώνη βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου. Η αντίστροφη μέτρηση έκλεισε με την Έλλη Στάη, ένα λεπτό πριν από το δελτίο ειδήσεων να δίνει το σήμα: «Open.



[ad_2]
Source link