Τα Γενέθλια Της Ελένης Μενεγάκη – Τα Γιόρτασε Στο Πλατό!



[ad_1]

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και γίνεται 49 ετών!

Η λαμπερή παρουσιάστρια μία ώρα περίπου μετά την έναρξη της εκπομπής της, υποδέχτηκε την Anna Maria Barouh στο πλατό της. Μετά από τη μαγειρική, η Anna Maria τη μετέφερε σε έναν άκρως εντυπωσιακό χώρο με εντυπωσιακά γλυκά. 

«Μακάρι όλο αυτό που βλέπω να το έχω στολισμένο και σπίτι μου! Είναι απίθανο, είναι μοναδικό. Δεν έχω λόγια», είπε εντυπωσιασμένη η Ελένη. 

Ελένη Μενεγάκη: Η «Βασίλισσα της TV» που… προκαλούσε από τα 21 της!

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της έδωσε ένα μπουκέτο λουλούδια.

«Η εντολή σήμερα είναι ότι κλείνεις τα 35», της είπε ο επί χρόνια συνεργάτης, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Έλα που μου τα έλεγε ο Πολυχρονίου. “Τι τα λες τα χρόνια σου; Θα στα μετράνε για πάντα…”. Και του έλεγα “Γιατί; Πόσο καιρό θα μείνω;”».

Όταν η παρουσιάστρια πήγε στην τούρτα για να σβήσει τα κεράκια είπε: «Πόσα κεράκια βάλατε; Λιγότερα κι απ’ την κόρη μου; Δεν πειράζει, γιατί εγώ μπορεί να νιώθω πιο νέα κι από την κόρη μου», και έκανε την ξεχωριστή της ευχή.

Άγγελος Λάτσιος: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της μαμάς του

Η παρουσιάστρια έγινε 49 χρονών και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Μάλιστα, λίγο αργότερα η «ωραία» Ελένη τόνισε πως σταμάτησε να φορά στο κεφάλι της ψεύτικα  λουλούδια, στεφάνια και εξήγησε και τον λόγο.

«Αποφάσισα να σταματήσω να φοράω ψεύτικα λουλούδια στα μαλλιά… Ήταν αγαπημένα μου τα στεφανάκια και κάποια στιγμή αποφάσισα να τα βγάλω… Πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί βαρέθηκα να το βλέπω επάνω μου… Το έκοψα εντελώς, κάποια στιγμή όμως μου λείπει και δύο τρεις φορές το χρόνο φοράω ένα ψεύτικο λουλουδάκι…».

Φυσικά, η Ελένη δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει και μέσω Instagram όλο τον κόσμο που της ευχήθηκε!



[ad_2]
Source link