Τουλάχιστον 80 νεκροί από τον καύσωνα στην Ιαπωνία – ΣΚΑΪ (www.skai.gr)



[ad_1]



KOΣΜΟΣ


Η πλειονότητα των θανάτων αφορά ηλικιωμένους όμως στους νεκρούς συγκαταλέγονται και παιδιά, όπως ένα 6χρονο αγοράκι [19659003] Πηγή. ΑΜΠΕ / Γαλλικό Πρακτορείο [19659004] Δημοσίευση:
24/07/2018 – 21:04

379393.1

 AP Photo by Koji Sasahara
AP Photo by Koji Sasahara

Η π π π π τ τ τ τ [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[αποτέλεσμαναχάσουντηζωήτουςτουλάχιστον80άνθρωποικαιναδιακομιστούνστανοσοκομείαάλλοι35000σεδιάστηματριώνεβδομάδωνσύμφωναμεταεπίσημαστοιχείαπουδόθηκανσήμεραστηδημοσιότητα[19659011] Η περασμένη εβδομάδα όταν ο υδράργυρος ξεπέρασε του 35 βαθμούς υπό σκιά ήταν η φονικότερη, με 65 καταγεγραμμένους νεκρούς, σύμφωνα με την Αρχή Διαχείρισης Πυρκαγιών και Καταστροφών.

Άλλοι 15 άνθρωποι έχασ ν τη ζωή τους τις δύο προηγούμενες εβδομάδες.

Με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 35 και 40 βαθμών Κελσίου και την υγρασία άνω του 80%, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική σε πολλές πόλεις της χώρας.

"Καταγράφεται άνευ προηγούμενου ζέστη σε πολλές περιοχές "εξήγησε ο Μοτοάκι Τακεκάουα, αξιωματούχος της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το βράδυ της Δευτέρας.

Το κύμα ζέστης" είναι φονικό και εκτιμάμε ότι πρόκειται για φυσική καταστροφή "προσέθεσε.

Η πλειονότητα των θανάτων αφορά ηλικιωμέ νους, ωστόσο μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται και παιδιά, όπως ένα 6χρονο αγοράκι, που δεν άντεξε τη ζέστη, καθώς η αίθουσα της τάξης του δεν κλιματιζόταν επαρκώς.

"Έκτακτα μέτρα είναι απαραίτητο να ληφθούν για την προστασία των παιδιών" είπε την Τρίτη το πρωί ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης, Γιοσιχάιντ Σούγκα, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης δημοσιογράφων.



Τουλάχιστον 80 νεκροί από τον καύσωνα στην Ιαπωνία [19659021] Η πλειονότητα των θανάτων αφορά ηλικιωμένους όμως στους νεκρούς συγκαταλέγονται και παι διά, όπως ένα 6χρονο …
Ο πάπας Φραγκίσκος προσεύχεται για τους νεκρούς των πυρκαγιών στην Αττική
Το Βατικανό έστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στις ελληνικές πολιτικές και εκκλησιαστικές Αρχές. [19659022] Το Κογκρέσο πάει να μπλοκάρει πλήρως την πώληση F- 35 στην Τουρκία [19659021] Βουλή των Αντιπροσώπων και Γερουσία κατέληξαν σε συμφωνία όσον αφορά το κείμενο σχετικού νομοσχεδίου … [19659022] Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε τετραώροφο κτίριο (Bίντεο)
Κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό [19659022] Τσαβούσογλου. Δεν θα εφαρμόσουμε τις κυρώσεις ΗΠΑ εναντίον του Ιράν
Η Άγκυρα είναι αντίθετη στις κυρώσεις που επιβάλουν οι ΗΠΑ εναντίον του Ιράν και τόνισε ότι δεν είναι …
Η Μέι ανέλαβε επικεφαλής των διαπραγματεύσεων για το Brexit
Δεν είναι ακόμα σαφές εάν η πρωθυπουργός προτίθεται να υποβαθμίσει το υπουργείο Berxit, όμως η κίνησή της …
Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ στέκεται αλληλέγγυο προς τον ελληνικό λαό
"Οι σκέψεις μου είναι με όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα
. Τη στήριξη της Τουρκίας προς τον ελληνικό λαό εξέφρασε ο Ερντογάν [19659021] Ο Ερντογάν εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών
Κινητοποίηση της ΕΕ για τις χώρες που πλήττονται από τις φωτιές
Για τις πυρκαγιές σε Ελλάδα, Σουηδία και Λετονία
Ισραήλ: Οι ένοπλες δυνάμεις κατέρριψαν συριακό μαχητικό
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο twitter πως προχώρησαν στην κατάρριψη ενός …


[ad_2]
Source link