Το μυστικό ομορφιάς της Μενεγάκη που μάθαμε απ 'την εκπομπή της!



[ad_1]

Η Ε έ η η ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ τ…………… Εδώ και χρόνια, έχει αποτελέσει πρότυπο για πολλές γυναίκες, οι οποίες τη θαυμάζουν και την ακολουθούν σ 'ό, τι κάνει.

Για όλες αυτές τις γυναίκες, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε μέσα απ 'την εκπομπή της ένα μικρό μυστικό για την εξωτερική μας εμφάνιση. Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς της Μενεγάκη που μοιράστηκε μαζί μας;

Το χρώμα των μαλλιών! Η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, σχολίασε πως δεν έχει αλλάξει ποτέ το χρώμα των μαλλιών της και δεν τα έκανε ποτέ πιο σκούρα ενώ συμπλήρωσε πως τώρα που μεγαλώνει έχει έναν λόγο παραπάνω για να μην το κάνει.

Η Ελένη είπε πως το ανοιχτό μαλλί κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πιο γλυκές ενώ τις φωτίζει, κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία ακόμα και για τις γυναίκες που δεν έχουν συνηθίσει να έχουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά.

Δεν τα σκούραινα όταν ήμουν μικρή, δεν είχα πάρει την απόφαση, δεν με αφήνανε κιόλας, τώρα όχι! Η γυναίκα όταν μεγαλώνει αυτά τα μυστικά σας τα λέω χρόνια, πρέπει να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της να την γλυκαίνει. Ακόμα και αυτές που μέχρι τα σαράντα τους είχαν τα μαλλιά τους καστανά σκούρα, θα δείτε πόσο τους πάει όταν τα ανοίγουν μεγαλώνοντας παρόλο που μπορεί να είναι ο τύπος τους το μελαχρινό … Φωτίζει παιδιά το ανοιχτό μαλλί!

Πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τα καλλιστεία ομορφιάς που επέστρεψαν στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί στις πλαστικές, λέγοντας πως οι πλαστικές δεν είναι για τα νεαρά κορίτσια, τα οποία δεν πρέπει να επεμβαίνουν στην εξωτερική τους εμφάνιση:

Εγώ στα δέκα χρόνια που έκανα καλλιστεία, εκτός από κάποιες μυτούλες αν τις καταλάβαινες … Αυτό απασχολούσε τη γυναίκα τότε. Δεν απασχολούσαν τα κορίτσια κάτι άλλο … Τα μπότοξ, τα υαλουρονικά είναι για εμάς, στις ηλικίες μας … Δεν είναι για κοριτσάκια είκοσι χρονών. Διαφωνώ, δεν ξέρουμε από τα είκοσι που θα κάνουμε ρυτίδες για να κάνουμε … άλλες ρυτίδες θα κάνω εγώ, και άλλες ο άλλος … Δεν υπήρχαν τότε τέτοια να φουσκώνουν τα χείλη τους …

Διάβασε ακόμα:

Το λάθος της Μενεγάκη με το πρώτο της παιδί, το κάνουν όλες οι μανούλες | Video

[ad_2]
Source link