Το Battlefield 5 θα αργήσει να ανταγωνιστεί άλλους Battle Royale τίτλους



[ad_1]

Λίγες εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του επόμενου κεφαλαίου της σειράς Battlefield, η DICE γνωστοποίησε το πρόγραμμά της για τη διάθεση επιπλέον περιεχομένου που θα πραγματοποιηθεί μετά την κυκλοφορία του τίτλου.

Σύμφωνα με αυτό, το τρίτο “κύμα” ονόματι Trial by Fire περιέχει και το Firestorm και θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019. Παράλληλα, το Trial by Fire, θα συστήσει και έναν χάρτη που θα σχετίζεται με την Μάχη της Κρήτης.

bfv-tides-of-war-roadmap-1920.jpg.adapt.crop16x9.1455w

Όπως δήλωσε ο Jonas Elfving της DICE: “Το Firestorm θα εξελίξει το mode φέρνοντας όλα τα στοιχεία για τα οποία το Battlefield είναι γνωστό. Αναμιγνύοντας ένα συρρικνωμένο χάρτη με χαρακτηριστικά στοιχεία του Battlefield, όπως τη δυνατότητα να μπορείτε να παίξετε ως ομάδα, ισχυρά οχήματα και καταστροφή, να περιμένετε πολλές και μοναδικές Battlefield στιγμές.”

Το σύνολο των προσθηκών που θα πραγματοποιηθούν στον τίτλο έχει ονομαστεί Tides of War και αποτελείται από τρία κεφάλαια. Το πρώτο, ονόματι Overture θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Δεκεμβρίου ενώ το δεύτερο που ονομάζεται Lightning Strikes θα καταφθάσει τον Ιανουάριο.

Το Overture θα προσθέσει νέους χάρτες όπως αυτόν του Panzerstorm, μία νέα single-player αποστολή καθώς επίσης και ένα practice mode. Παράλληλα, το Lightning Strikes θα εστιάζει περισσότερο στην multiplayer εμπειρία, λόγω ενός νέου co-op mode, το Squad Contest mode, κατά το οποίο ο μέγιστος αριθμός των ατόμων δεν θα ξεπερνά τους 32.

Όλα τα κεφάλαια θα επιτρέπουν στους παίκτες να λάβουν μέρος σε εβδομαδιαία events για να κερδίσουν διάφορα rewards και για να ξεκλειδώσουν bonuses που θα είναι ξεχωριστά σε κάθε κεφάλαιο.

Οι φήμες, ότι οι εταιρείες ανάπτυξης ΑΑΑ τίτλων ήθελαν να πάρουν ένα κομμάτι από την πίτα του Battle Royale, πλέον λαμβάνουν σάρκα και οστά. Πρώτα η Treyarch με το Call of Duty: Black Ops 4 και τώρα το Battlefield. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές η εν λόγω κατηγορία τίτλων αναμένεται να αποφέρει έσοδα της τάξης των 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη βιομηχανία, μέσα στο επόμενο έτος.


Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.



[ad_2]
Source link