Το Xiaomi Amazfit (2) Stratos ί ω ω ω ω ω ω Value Value Value Value Value Value Value Value Value Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global Global ech ech ech ech ech ech ech ech ech ech ech ech ech ech ech. (Κουπόνι και ασφαλής μέθοδος αποστολής).



[ad_1]

Γεια σας και πάλι.

Δεν θα σας ζαλίσω με πολλά λόγια. Σήμερα έρχεται η καλύτερη τιμή για το Xiaomi Amazfit (2) Stratos και ασφαλώς στην Global Version και μόνο στο iTech News (μέχρι να το πάρουν κάποιοι άλλοι μυρωδιά και να το καρπωθούν).

Η τιμή του με το κουπόνι μας GB1111S2 από το Gearbest κατεβάζει την τιμή του ίσως πιο Value For Money Smart Watch στα όρια του "τσάμπα" αν σκεφτούμε το τι αγοράζουμε, στα 121 €!!!!!!! Ναι σωστά διαβάσατε !!! (προσοχή ισχύει περιορισμένος αριθμός).

GearBest WW

Recommend https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_1665534.html?wid=1349303&utm_medium=mail&utm_campaign=GB_special_active_181111_1541927738_t47&eo=NN43AN9G16SOPS2S&lkid=17197828

Βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον για το Xiaomi Amazfit (2) Stratos για το οποίο έρχεται μέσα στις επόμενες μέρες μια σειρά αναβαθμίσεων που θα κάνουν το Amazfit (2) Stratos ακόμη πιο Amazing & Smarter (πλέον θα μπορούμε να κάνουμε κλήσεις και να διαβάζουμε τα γραπτά μαντημηνύματα και αρκετά άλλα πράγματα) ήθελα να σας δώσω την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Από το Gearbest έχουμε επιλογή δύο ασφαλών μεθόδων αποστολής για Ελλάδα. α) Το Belgium Post (~ 95% ασφαλές) με πολύ χαμηλό κόστος (~ 1,5 €) και β) Το EU priority Line (για μένα 100% ασφαλές) με κόστος ~ 6.5 €.

Όποια και να επιλέξετε η τιμή και πάλι είναι πάρα πολύ χαμηλή.

Να δούμε γιατί συζητάμε τόση ώρα !!!

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι ή να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ήστείλετε μου ένα email στο [email protected]. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Ευχαριστώ

Unpackman

Όταν το unpacking γίνεται τρόπος ζωής και η τεχνολογία μεράκι τότε ………. ένας Unpackman γεννιέται !!!


[ad_2]
Source link