Τρομερή Μπαρτσελόνα… ισοπέδωσε τη Μακάμπι – Sportdog.gr – Αθλητικά Νέα | Ειδήσεις



[ad_1]

Η Μπαρτσελόνα ήταν εντυπωσιακή και κέρδισε εύκολα την Μακάμπι (74-58), πετυχαίνοντας τη τρίτη νίκη της στη φετινή Euroleague. Ρεκόρ από Άντε Τόμιτς, καλή εμφάνιση από Κάιλ Κούριτς και Βίκτορ Κλαβέρ.

Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς ήταν εντυπωσιακή στο Παλού Μπλαουγκράνα και με μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της Μακάμπι (74-58), ανεβαίνοντας έτσι στο 3-2 στη Regular Season. Οι Καταλανοί είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Κάιλ Κούριτς, Βίκτορ Κλαβέρ και Άντε Τόμιτς, με τον έμπειρο σέντερ να πετυχαίνει και ρεκόρ, καθώς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην ιστορία της Euroleague. Στο 1-4 έπεσε η Μακάμπι.

Η «Μπάρτσα» μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 18-12 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, έχοντας πολύ καλό πρόσωπο στην άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στη συνέχεια, ισορρόπησαν στη δεύτερη περίοδο και πήγαν στα αποδυτήρια σε απόσταση… αναπνοής από τους γηπεδούχους (34-33).

Το τρίτο δεκάλεπτο έφερε ένα μικρό… πάρτι της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί κυριάρχησαν απόλυτα στο παρκέ και έτρεξαν ένα εντυπωσιακό 25-7, το οποίο και έφερε διαφορά 19 πόντων (59-40) στο 30ο λεπτό. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι για τους γηπεδούχους, που στη τέταρτη περίοδο έκαναν σωστή διαχείριση, φτάνοντας στο τελικό 

Δεκάλεπτα: 18-12, 34-33, 59-40

Πηγή: sdna.gr



[ad_2]
Source link