Huawei smartphones που θα λάβουν το Turbo update και πότε



[ad_1]

Δευτέρα
16/07/2018

 GPU Turbo update

] Η Huawei ανακοίνωσε τη λίστα των συσκευών που θα αποκτήσουν το GPU Turbo update και μαζί με τα ονόματα των συσκευών αποκάλυψε επίσης το μήνα που οι συσκευές θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν την αντίστοιχη ενημέρωση.

Δεκατέσσερα συνολικά μοντέλα της Huawei έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα λάβουν την ενημερωμένη έκδοση. Η ε η η η η κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ κ Άλλα μοντέλα θα λάβουν το GPU Turbo update τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και μερικά, όπως το Mate 9 και το P10 More το Νοέμβριο. [19659006] Όσον αφορά GPU Turbo, η Huawei ισχυρίζεται ότι θα βελτιώσει την απόδοση επεξεργασίας γραφικών κατά 60% και θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας κατά 30%. Το νέο χαρακτηριστικό θα βελτιώσει επίσης την απόδοση των AR και VR λειτουργιών, καθώς και την απόδοση του EMUI.

 GPU Turbo update

H κινέζικη εταιρεία λάνσαρε για πρώτη φορά την τεχνολογία GPU Turbo μαζί με τα Honor Honor Play και 9i ενώ σύντομα αποκάλυψε ότι το χαρακτηριστικό θα ενσωματωθεί και σε άλλα Huawei Honor και μοντέλα μέσω Over-The-Air (OTA) αναβάθμισης κάτι που φαίνεται πώς ξεκινά να το κάνει πράξη.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν όντως το GPU Turbo update φέρνει στη συσκευή τα αποτελέσματα που υπόσχεται η εταιρεία ανεξάρτητα από τον εκάστοτε εξοπλισμό.

Πηγή

Μάθε για: Huawei, Huawei Android Smartphones

Συντάκτης: Ντίνα Καβαλλάρη.

[ad_2]
Source link