Να κλειδώσει την πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός – Το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου | ενότητες, αθλητισμός



[ad_1]

Ριζικό ροτέισον ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για το σημερινό παιχνίδι (17:15) του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΠΗΓΗ: filathlos

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με έντεκα αλλαγές τους Πειραιώτες απέναντι στους Αχαιούς.

Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, ο στόχος παραμένει ίδιος και οι ερυθρόλευκοι επιθυμούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γιαννιώτης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μασούρα, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιλιέρμε και Ανδρούτσος, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Νάτχο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο και ο Βρουσάι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μάνος.

Εκτός πλάνων έμειναν οι Σα, Κούτρης, Βούκοβιτς, Σισέ, Ομάρ, Τουρέ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Λάζαρος, Ποντένσε, καθώς και οι τραυματίες Γκερέρο και Χασάν.

Όσον αφορά τους δύο τελευταίους, ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα απουσιάσουν για αρκετές εβδομάδες, φαίνεται πως έχουν βαλθεί να διαψεύσουν το ερυθρόλευκο ιατρικό τιμ.

Ο Αιγύπτιος φορ θα έχανε και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ( 11/11, 19:30), όμως έχει δουλέψει αρκετά και αν δεν προλάβει το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη (4/11, 19:00), τότε θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι στην αποστολή με τη Ντουντελάνζ για την 4η αγωνιστική του Europa League (8/11, 22:00).

Κάτι ανάλογο ισχύει και στην περίπτωση του Ισπανού στράικερ. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως θα επέστρεφε στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά τώρα «παίζει» σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι έτοιμος για τον Ατρόμητο (25/11, 19:00) ή τη Μπέτις στη Σεβίλλη τέσσερις μέρες αργότερα (29/11, 19:55).

Από την άλλη, η Παναχαϊκή θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη κόντρα στους Περαιώτες. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πήρε στην αποστολή τους εξής παίκτες: Σούλης, Κολοβούρης, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Πολίμος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Coll, Παπατόλιος, Σταυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Μαυριάς και Μωραΐτης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος:

Απόλλων Σμύρνης – Παραλίμνι (15:00)

Κέρκυρα – Ξάνθη (15:00)

Παναχαϊκή – Ολυμπιακός (17:15)

ΠΑΣ Γιάννινα – Θύελλα Καμαρίου (19:30)



[ad_2]
Source link