OnePlus onthult limited edition OnePlus 6T in Thunder Purple



[ad_1]

OnePlus heeft bekend gemaakt dat onlangs gepresenteerde OnePlus 6T vanaf 15 november in een extra kleurstelling beschikbaar zal gaan komen. Het gaat om kleur 'Thunder Purple'. From OnePlus 6T zul in deze kleurstelling en gelimiteerde oplage beschikbaar zijn.

 OnePlus 6T in Thunder Purple
OnePlus 6T in Thunder Purple

Jewel of Thunder Purple uitvoering van of OnePlus 6T veranderd onder verschillende kijkhoeken von kleur van de achterzijde van het toestel van diep zwart naar paars, waarbij onder bepaalde kijkhoeken een soort 'bliksemschicht' zichtbaar is. Qua specificaties wijkt de Thunder Purple uitvoering niet uit van der OnePlus 6T zoals deze in oktober werd gepresenteerd.

From OnePlus 6T is uitgevoerd met een AMOLED beeldscherm, dat niet alleen bekend staat om haar prachtige kleurweergave, maar ook om het lage energieverbruik. Het beeldscherm meet een diagonaal van 6,41 inch, een stukje groter dan het beeldscherm van of OnePlus 6, in heeft een resolutie van 1,080 x 2,340 pixels. Voor het eerst is nu ook een vingerafdruksensor in het beeldscherm verwerkt.

High-end specificaties

From OnePlus 6T kan zich qua specificaties meten met de meest uitgebreide smartphones van said dankzij moment of Qualcomm Snapdragon 845 processor. Said is from snelste processor van says moment. From OnePlus 6T komt beschikbaar in drie uitvoeringen: 6 GB werkgeheugen in 128 GB aan internal opslagcapaciteit, 8 GB werkgeheugen in 128 GB opslagcapaciteit in 8 GB werkgeheugen in 256 GB aan intern opslagcapaciteit.

Qua camera is from OnePlus 6T aan de achterzijde uitgevoerd met een dubbele camera, opgebouwd uit een 20-megapixel in een 16-megapixelcamera. Aan de voorzijde is een tweede 16-megapixelcamera geplaatst.

From OnePlus 6T is a very popular slot with a 3.700 mAh een aanzienlijk accu in een snellaadfunctie. Daarnaast is from OnePlus 6T stof- en waterbestendig en daarmee bestand tegen een regenbui. Het toestel draait direct uit de doos op een op Android 9.0 Pie gebaseerde versie van het Oxygen OS.

Prijs en beschikbaarheid

From OnePlus 6T in Thunder Purple is vanaf 15 november in gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij Belsimpel via via van website OnePlus. Prijzen beginnen bij 589 euro voor het model puts 8 GB werkgeheugen in 128 GB opslagcapaciteit.

[ad_2]
Source link