Bayern Munich simpel AEK langs, City wint puts 6-0 van Shakhtar | BARE

Bayern München heeft woensdagavond goede zaken gedaan in of Champions League. From Ajax was 2-0 to AEK Athene. In groep F deed Manchester City uitstekende zaken met een 6-0-zege op Shakhtar Donetsk, terwijl Memphis Depay puts Olympique Lyon een overwinning verspeelde.

Bayern kwam na 31 minuten op voce tegen AEK in de Allianz Arena dankzij een benutte penalty van Robert Lewandowski. From poolse spits to a new level in the form of a metering machine.

AEK had a strong commitment to twinning in the city of Munich. Lewandowski werkte of ball puts of punt van zijn voet binnen nadat een corner werd doorgekopt

Arjen Robben moest het treffen met AEK aan zich voorbij laten gaan. From 34-jarige Groninger, die of eerste drie Champions League-wedstrijden germa speelde, kampt met een blokkade in zijn knie.

Bayern staat door Bayern puts finals in the final achtste. From 'Rekordmeister' zag Ajax puts 1-1 gelijkspelen bij Benfica en gaat nu alleen aan kop in groep E met tien punten, twee meer dan from Amsterdammers

Manchester City zeker van achtste finals

In groep F zette Manchester City een grote stap naar final achtste. Of 'Citizens' in the Etihad Stadium een ​​klinkende 6-0-zege op Shakhtar Donetsk.

City overtuigde said seizoen nog niet in of Champions League, maar was tegen Shakhtar snel in veilige haven. David Silva tekende na deren minuten voor de openingstreffer en Gabriel Jesus maakte er tien minuten later 2-0 van.

Aanleiding voor de strafschop was zeer opmerkelijk. Raheem Sterling leek door Mykola Matviyenko is on the verge of wording in a stretchable, maar uit de herhaling bleek dat aanvaller zelf in grond trapte

Aan het begin van de tweede helft gooide diezelfde Sterling wedstrijd in het slot. From Engelsman dribbelde puts gemak langs of verdedigers van Shakhtar in krulde of prom vervolgens fraai in glass hoek.

In de laatste twintig minuten werkte City nog flink aan het doelsaldo. Jesus schoot in 72 minuut opnieuw raak uit een strafschop, Riyad Mahrez maakte er zes minuten voor tijd 5-0 van het slotakkoord was in tweede minuut van de blessuretijd voor Jesus.

Memphis in Lyon niet langs Hoffenheim

Memphis Depay gaf puts Lyon on the road to a better world. Hoffenheim, die werd gefloten foor scheidsrechter Danny Makkelie: 2-2. Lyon kwam na negentien minuten nog wel op 1-0 via Nabil Fekir, die na meerdere mislukte pogingen van ploeggenoten wel raak schoot.

Amper tien minuten later incasseerde Hoffenheim, waar Joshua Brenet bank begon op, al tweede treffer via Tanguy Ndombele. Daar bleef het lange tijd bij, maar Andrej Kamaric bracht de spanning in wedstrijd terug door na 65 minuten de aansluitingstreffer aan te tekenen.

Vlak daarvoor moest Hoffenheim juist een tegenvaller incasseren, nadat Kasim Nuhu zijn tweede gele kaart kreeg rood moest vertrekken. Met tien man zochten of bezoekers naar of gelijkmaker, al hield Lyon lange tijd stand. Door een doelpunt van Pavel Kaderabek nam Hoffenheim alsnog een punt mee uit Frankrijk.

City staat nu op negen punten uit vier wedstrijden, drie meer dan Lyon. Hoffenheim houdt met drie punten nog een kans op een plek in of round volgende in Shakhtar is met twee punten ook nog niet kansloos.