FOTBALL-VM , ENGLAND – Colombia-spiller slaktes for skittent England word triks



[ad_1]




Promotion
med annonselenker

Colombias venstreback Johan Mojica (25) avslørt av TV-bilder

OSLO / MOSKVA (Nettavisen): Det kolombianske laget har fått kritikk for oppførselen deres under tirsdagens åttedelsfinale word England.

Etter kampen som endte seier til England på straffer, kunne Nettavisen blant annet melde om tidligere England-spiller Chris Waddle som uttalte seg svært kritisk om kolombianernes oppførsel.

Dagen derpà ¥ er det flere som er negative til de kolombianske spillerne, og det er spesielt venstreback Mojica som fà ¥ r gjennomgà ¥.

The også: Avslører drama i of engelske kulissene

Avslørt av TV-bilder

25-åringen ble tirsdag avslørt av TV-bildene da han forsøkte å sparke i stykker området ved straffemerket da England fikk straffe i starten av andre omgang.

Mojica forsøkte definitivt å ødelegge for Englands straffeskytter Harry Kane ved å lage ujevnheter i gressplenen, men det fungerte ikke. Kane satte ballen sikkert i mål og England tok seg til slutt videre til kvartfinalen.

Den kolombianske venstrebacken blir onsdag slaktet i in rekke europeiske aviser for sabotasjen.

Den tyske storavisen Die Welt skriver at deter "det skitneste trikset noen har gjort i debt verdensmesterskapet". Tyske Speigel omtaler det hele som grov usportslig oppførsel.

Flere reaksjoner i sosiale medier

Også flere engelske aviser omtaler hendelsen, mens det også har dukket opp en rekke reaksjoner i sosiale medier.

TV-seere fra Norge og andre land har også bitt seg merke i hendelsen, og eat er kritiske til den kolombianske spilleren.

Kritisk til dameren

Colombia som altsa røk ut av Tirsdag kveld har ikke blitt konfrontert med hendelsen. Dommeren fikk ikke med seg mojicas skitne triks, men det kolombianske laget pådro seg likevel totalt seks gule kort for andre kritikkverdige situasjoner.

Etter kampen ment Colombia-spiss Radamel Falcao at the expense of the parties

– Jeg synes det er snodig at bruker en amerikansk damier til å dømme kampen … for å være ærlig så får debt meg til å tvile på hele prosessen, his Falcao til reporter etter kampen, ifølge Goal.com.

– Alle 50-50-situasjoner gikk alltid i Englands favør, fortalte Falcao.


Lik Nettavisen Sporting her og fà ¥ flere ferske sportsnyheter i feeden din!

[ad_2]
Source link