Rosenborg slaktes etter Coolen-debuten: – Ikke i nærheten

– Ikke i nærheten

Allerede etter 15 minutter scoret Birger Meling, og sørget for at Rini Coolen kunne church for in drømmestart i debuten.

Saken oppdateres!

And dypt Rosenborg-lag holdt nesten på ledelsen til pause, men sprakk da Odsonne Edouard scoret i kampens 43. minutt. 40 sekunder etter pause sendte Olivier Ntcham hjemmelaget i ledelsen med and nydelig langskudd. Midtveis i andre omgang
                        lobbet Edouard ballen over André Hansen, og sørget for tomålsledelse

Sifrene kunne vært langst større i Celtics favør enn 3-1. Blant annet traff skottene tverrliggeren hele tre ganger. TV 2s fotballekspert var lite imponert over trøndernes defensive arbeid.

– I kveld er de ikke i nærheten, og trønderne har flaks som ikke taper med mer. Celtic har full kontroll pa debt i andre omgang. Selv om ingenting er umulig, blir det ekstremt tøft for dem med tanke på avansement, sier Mathisen.

– Det var klasseforskjell. Ingen kan ha blitt imponert over det Coolens RBK leverte i hans første kamp. Førsteomgangen var godkjent, men det hjelper lite når de forsvarer seg som gjør på alle baklengsmålene. Det viktigste i denne
                        type kamper er at maner godt organisert og solid defensivt, men Rosenborg gir bort sjanser og mål, konstaterer han.

Mønsterkontring

Kampen åpnet somforventet på Celtic Park. Hjemmelaget hadde mye ball, mens and kompakt Rosenborg satset på kontringer

Allerede etter and kvarter fikk trønderne betalt word and skadeskutt Celtic-forsvar

Rosenborg vant ballen på midtbanen, og Mike Jensen pål André Helland langs høyre. Trønderen driblet seg innover i banen med en Zidane-finte, og fant Nicklas Bendtner som hadde trukket ut på venstre

Dansken vendte opp og slo en pasning inn i feltet til Meling, som kom i voldsomme klyv. Venstrebacken nærmest taklet Rosenborg i ledelsen da han fikk foten på ballen like før Celtic-forsvareren

Scoret like før break

Etter scoringen fortsatte kampen i samme spor. Celtic presset, men kom ikke til lugre muligheter enn langskudd. Ti minutter før pause ropte Odsonne Edouard febrilsk etter straffe da han ble løpt overende i feltet, men dommeren vinket
                        spillet videre

To minutter før break scoret Celtic på deres første ordentlige sjanse

Scott Sinclair skar innovating fra venstre, og fant vikarspiss Edouard i felt in med kort pasning. Fra kort hold tuppet den tidligere PSG-angriperen ballen i mål med sitt andre touch

Drømmescoring etter 40 sekunder

Like etter break fikk Rosenborg seg in kalddusj. Olivier Ntcham, som Celtic hentet fra Manchester City forrige sommer, dro av Marius Lundemo med in end dragning like utenfor feltet. Med det skaffet 22-åringen seg tidog rom, og han
                        skrudde ballen i hjørnet forbi en sjanseløs André Hansen.

Deretter var bare bare Cel Cel Cel Cel Cel Cel Cel Cel Cel Cel Cel Cel 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 1965 Få minutter senere sendte Callum McGregor av gårde and langskudd, som Hansen med nød og neppe fikk forlenget til tverrliggeren.

Så måtte Hansen frem med hanskene igjen. Ntcham fyrte av fra 25 meter, og en Rosenborg-keeper i full strekk fikk på ny forlenget ballen i tverrliggeren

Deretter fikk hjemmelaget hull på byllen igjen. Anders Trondsen smelt in klarering rett i in Celtic-spiller, og skottene fikk kontre. Edward ble spill igjennom. Alene med keeper var den talentfulle spissen iskald, og lobbet ballen
                        over Hansen.

Like this, you will be able to use it. Denne gang var det midtstopper Jack Hendry som traff treverket etter in McGregor-dødball

Rosenborg slapp imidlertid unna med 1-3-tap etter flere store Celtic-sjanser, og har and lite håp foran returen på Lerkendal med and bortemål i sekken

Lagoppstillinger

Celtic (4-1-4-1): Gordon – Gamboa, Ajer, Hendry, Tierney – Brown – Forrest, McGregor, Ntcham (Rogic), Sinclair – Edward

Rosenborg (4) – 3 – 3): Hansen – Hedenstad, Reginiussen, Hovland, Meling – Jensen, Lundemo (Søderlund), Trondsen – Helland (Gersbach), Bendtner, Levi