Activision er ikke fornøyd med populariteten til Destiny 2



[ad_1]

Destiny 2 har goede vært på markedet in god stund og har tross både utvidelser og en rekke forbedringer fremdeles and delt publikum. Nå innrømmer spillets utgiver at spillet slettes ikke har levd opp til forventningene, melder IGN og PC Gamer.

Det var under en tale til investor i forbindelse med de seneste kvartalstallene at Activision ga uttrykk for misnøye med hvordan Bungies skytespill har gjort det på markedet.



Bilde: Activision

Ikke engasjert seg

– har har iny iny iny iny iny Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest Dest.

Utgiveren the til was to lead noen spillere fremdeles befinner seg i in "vent og se" -modus, og at håper å vinne tilbake of som er skeptiske.

In the meantime, you need to keep your finger on the table. Destiny 2 helt gratis til PC-spillere fra den 2. november til 18. november.

Activision og Bungie satset også stort med den store Forsaken-utvidelsen til Destiny 2, som bød på en rekke endringer og forbedringer. Utgiveren sa i talen til investor at Forsaken førte til en merkbar økning av spillerbasen.

Destiny 2 mottok eat klager fra spillere i den første fasen etter lanseringen. Bland annet var de ode ode som klaget på erfaringspoengsystem, som eater ige reuer ureferfer, men Bungie forsøkte å rette på debt i senere oppdateringer.

Vår egen anmelder var også først kritisk til spillet i sitt førsteinntrykk, man ble senere noe mer positiv og endte på 7 av 10 poeng i sin anmeldelse.

The også: I helgen kan of the spille PUBG og PES 2019 gratis på Xbox One »

[ad_2]
Source link