Cristiano Ronaldo fortsetter å score i Serie A – Ronaldo-mål da Juventus rykket fra Napoli i toppen av Serie A

[ad_1]

Mario Mandzukic sendte Juventus opp i ledelsen allerede før ti minutter var spilt. Bortelaget presset, men det var hjemmelaget Milan som ble tildelt straffespark like før pause.

Gonzalo Higuain mislyktes med å utligne for vertene.

Istedet fikk Juventus store stjerne, Cristiano Ronaldo, æren av å score kampens siste mål da han fikk nettkjenning i det 80. minuttet. Med seieren rykket Juventus fra Napoli i toppen i Serie A.

Inter-smell etter sju sammenhengende seiere

Det gikk heller ikke veien for det andre Milano-laget søndag. Allerede etter åtte minutter ut i første omgang tok Atalanta ledelsen over Inter ved Hans Hateboer. Inter-kaptein Mauro Icardi utlignet senere for gjestene på et straffespark. Gjestene maktet aldri å legge føringer på kampen, og det var imdilertid Atalanta som sørget for ytterligere tre mål.

Gianluca Mancini førte vertene i ledelsen 2-1, Berat Djimsiti økte ledelsen til 3-1, før Papu Gomez sørget for 4-1 på overtid.

Dermed sikret Atalanta sin fjerde strake liga-seier og klatrer opp til en sjuende plass på tabellen, som øker håpet om Europa League.

Målfest i Roma

I Verona ble det uavgjort mellom Cheivo og Bologna etter 2-2. Bologna scoret først da Federico Santander fikk nettkjenning etter bare tre minutter, mens Chievo utlignet på straffespark. Gjeste tok ledelsen like før pause ved Joel Obi. Men vertene utliget nok en gang da Riccardo Orsolini headet inn 2-2.

I de øvrige kampene ble Stephan El Shaarawy den store helten for hjemmelaget Roma i kampen mot Sampdoria. Italieneren scoret to og vertene vant til slutt 4-1. Empoli sikret seieren med 2-1 over Udinese, mens kampen mellom Sassuolo og Lazo endte 1-1.