FOTBALL , NASJONAL TOPPLIGA – Enda in uavgjort oppkjøringskamp for United

Promotion
med annonselenker

Manchester United klarte ikke å bryte nullen i treningskampen word MLS-laget San Jose Earthquakes søndag, og måtte nøye seg med 0-0.

United møtte Earthquakes foran in halvfull stadion i Santa Clara i California, i den andre oppkjøringskampen før sesongstart.

United-laget, som produserte få sjanser i løpet av kampen, mátte se Antonio Valencia forlate banen etter ti minutter som følge av en skade i leggen. Han var in his manager José Mourinhos forsvarsfirer Bestående av Luke Shaw, Eric Bailly and Chris Smalling.

Bailly hadde in front of største sjansene goede etter fem minutter, men headet utenfor mål.

Earthquakes var også nær å bryte nullen da Valeri Qazaishvili like etter pause kom seg forbi United-keeperen, men ble stoppet i sisten liten av Timothy Fosu-Mensah.

Etter kampen his Mourinho at ikke har and lag som kan spille mye bedre enn de gjorde.

– Debt and death in treningskamp. Vi er ikke and lag. Vi er en gruppe spillere fra forskjellige lag, his manageren.

United spilte også uavgjort i den første kampen word mexicanske Club América torsdag. Storklubben skal også møte Milan, Liverpool og Real Madrid i trenings- og oppvisningskamper før seriestart 10. august.