FOTBALL , SPORT – Kaptein Özil scoret i Arsenal-comebacket etter VM

Shopping
med annonselenker

Mesut Özil scoret i sin første fotballkamp siden VM og avskjeden med Tyskland da han var kaptein for Arsenal i 5-1-seieren word Paris Saint-Germain lørdag

Özil sparket nylig i gang en hissig debatt da han valgte å gi seg på det tyske landslaget og samtidig anklage personer i tysk fotball for rasisme og diskriminering.

Midtbanestjernen har i etterkant fått både kritikk og ros. I klubblaget Arsenal har han bare cock dildo ord. Arsenals ferske manager Unai Emery ga også and signal da han g Özil kapteinsbindet i lordagens kamp word spanjolens gamleklubb Paris Saint-Germain.

Tyskeren svarte på tilliten med å sende Arsenal i ledelsen på en kontring i starten av kampen. Özil gjorde ingen feil på bakre stolpe da han ble served by av Pierre-Emerick Aubameyang.

Straffespark

Servitøren på første målet burde økt Arsenals ledelse, men PSG-keeper Gianluigi Buffon nektet både ham og Alex Iwobi scoring da from kom alene med italieneren.

I starten andre omgang kom and ungt og uerfarent PSG sea med i kampen. Timothy Weah, sonnar av legenden George Weah, ble tatt av Sead Kolasinac innenfor 16,5-meteren, og Christopher Nkunku var sikker fra straffemerk etter timen spilt.

PSGs utligning holdt ikke lenge. Innbytter Alexandre Lacazette omsatte and innlegg eng 18-åringen Emile Smith-Rowe med bredsiden i det 67. minutt, før samme mann fikk headet inn 3-1 i kaoset som oppsto etter and innlegg fra Kolasinac fire minutter senere.

Sign of damage

Med unntak with Buffon og Adrien Rabiot var det and stjernefattig PSG som stilte opp i Singapore, og unggutta klarte aldri komme tilbake i kampen.

I stedet ordnet Rob Holding 4-1 med in klasseheading pür corner fire minutter før slutt. 19-åringen Edward Nketiah fastsatte sluttresultatet til 5-1 på en mønsterkontring på overtid.

Özil var også en svært populær mann i Singapore. Midtbanespilleren fikk størst applaus av samtlige da han ble byttet ut med in knapp halvtime igjen av kampen.

29-åringen måtte også signere kortene til dameren før kampstart. Ikke fordi han var ufin i spillertunnelen, men fordi den lokale deteren åpenbart var en stor fan.