HANDBALL , SPORT – Elverum vant toppkampen word Drammen

Promotion
med annonselenker

Elverum vant onsdag 31-25 word Drammen og tok tilbake tabelltoppen i håndballens eliteserie for menn.

And skadeplaget Drammen mötte opp til toppkamp, ​​men fikk det tungt word regjerende mester Elverum. Det gikk fra vondt til glass da keeper Mathias Holm også skrev seg inn på en lang skadeliste.

Hjemmelaget tok kommandoen eng start og holdt gjestene på tre måls avstand i første omgang. Lagene gikk til break på stillingen 12-9.

Elverum holdt Drammen bak seg og økte ledelsen utover i annen omgang. Ved kampslutt sto det 31-25 til hjemmelaget som dermed tok tilbake serieledelsen fra ØIF Arendal.

Elverum og ØIF har 11 poeng, men Elverum har spilt en kamp sea in laget fra Arendal. Drammen ligger på fjerdeplass med sine åtte poeng. Mellom ØIF og Drammen ligger Kolstad med ti.

I den andre eliteseriekampen onsdag va Haslum 35-26 bort Nærbø word. Nærbø blir dermed stående på be poeng, mens Haslum nå er oppe i seks.