Juniorspiller holdt lekestue mot Frisk Asker

Lillehammer – Frisk Asker 6-2

Jakob Noor scoret fire mål for Lillehammer da de tok i mot Frisk Asker i Kristins Hall. 20-åringen ble kampens store spiller og sørget for nok et tap for Frisk Asker.

Allerede fem minutter inn i kampen satte Lillehammer inn kampens første mål. Kåsasthul klarte ikke stoppe pucken og Austin Cangelosi fikk satt pucken kontant forbi Dahlberg.

Deretter pådro Frisk seg to utvisninger. Først måtte Henrik Ødegaard sette seg etter en utvisning for slashing. Frisk klarte å ri av det første undertallet. Bare noen få sekunder etter Frisks undertallsspill, ble Kåsasthul utvist for interference. Igjen var Frisk strålende i undertall og Lillehammer måtte nok en gang gå tomhendte fra et overtallsspill.

Resten av perioden ble en jevn affære. Mats Frøshaug hadde Frisk Askers største mulighet. Garreth Thompson spilte Frøshaug alene gjennom med Lillehammers keeper. Skuddet fra Frøshaug hadde retning mot venstre hjørnet, men en god redning fra Nils Erik Christoffer Bengtsberg førte til at lagene gikk til pause med 1-0 til Lillehammer.

Jevn andreperiode

Perioden åpnet med flere skuddmuligheter til begge lagene. Det var langt bedre offensivt spill fra begge lagene. Det var Lillehammer som igjen scoret det første målet i perioden.

Etter 28 minutter er Lillehammer igjen på en kontringsmulighet mot Lillehammer. Fire Lillehammerspillere stormet i angrep mot to Friskspillere. Lillehammerspillerne gjorde alt rett og til slutt fikk Jakob Alexander Noor satt inn pucken i det åpne målet. Målet møtte kraftige protester fra Friskspillerne. I forkant av målet så det ut som Cocozza ble felt ved Lillehammers mål og ble liggende. Dommerne avfeier protestene og lar målet stå.

I overkant av to minutter etter Lillehammers mål så har Frisk et overtallsspill. Det utnytter de svært godt å får satt redusert til 2-1. McMonagle skyter fra blålinjen. Den gikk rett på Bengtsberg, men keeperen måtte gi retur. Der var Garreth Thompson våken rett foran mål og luktet returen. Frisks poengkonge satte enkelt pucken i mål.

Perioden avsluttes med mye spill fire mot fire etter at det ble ampert mellom Kyle Bonis og Christian Fosse. Like etter at de hadde sonet ferdig fikk McMonagle og Parker Bowles tominutter for roughing også.

Frisk var klart best i disse fire minuttene, men klarte ikke å utnytte sjansene de skapte mot Lillehammer.

Målshow av juniorspiller

Tredjeperioden begynte på verst tenkelig måte igjen for Frisk Asker. Jakob Noor satte sitt andre mål i kampen etter et nydelig spill fra Parker Bowle, bare 1:48 inn i perioden. Dette var langt ifra det siste målet Noor scoret for Lillehammer.

Anders Bastiansen fikk redusert til 3-2 noen få minutter senere. Veteranen skøytet fra alt og alle før han kontant satte pucken i mål forbi Bengtsberg. Det skulle bli Frisks siste mål.

Jakob Noor, som fortsatt er regnet som juniorspiller, økte ledelsen med et herlig skudd. På vei inn i Frisks sone smalt han pucken inn i nærmeste kryss. Mot slutten av kampen takket han av med sin fjerde scoring. Denne var av det enklere slaget. Lillehammer rullet opp i Frisks sone og til slutt endte pucken hos 20-åringen, som enkelt satte pucken i mål forbi en utspilt Dahlberg.

Mellom Noors tredje og fjerde scoring fikk også Brendan Ellis notert seg for en scoring rett etter at han kom ut fra utvisningsboksen. Han satte enkelt pucken inn i det åpne målet, etter at Frisk hadde tatt ut Dahlberg.

Dermed endte kampen 6-2 til Lillehammer. For å gjøre vondt verre klatret også Lillehammer forbi Frisk på tabellen. Dermed ligger tigrene på 6. plass, åtte poeng bak Storhamar på tabelltoppen.

60.00: Kampen er over og det ender 6-2 til Lillehammer. Liten tvil om at Jakob Noor er kampens store spiller med fire mål. Vi takker for følge og kommer tilbake med reaksjoner og oppsummering etterhvert.

58.05: MÅÅÅÅL LILLEHAMMER! Igjen er det Jakob Noor som scorer. Sitt fjerde for dagen. 20-åringen setter sitt fjerde for dagen bak en utspilt Dahlberg. Lillehammer holder lekestue i Kristins Hall!

57.32: MÅÅÅÅL LILLEHAMMER! Dahlberg er tatt ut av Friskmålet under overtallet. I det Brendan Ellis kommer ut av boksen mottar han en pasning og er alene gjennom mot det åpne målet! Enkelt 5-2 til Lillehammer.

55.32: Så kan det hende Lillehammer gir en liten gave til Frisk her. Brendan Ellis blir sendt i utvisningsboksen for tripping. To minutters overtall til Frisk nå.

55.14: MÅÅÅÅL FOR LILLEHAMMER! Jakob Noor setter sitt tredje for kvelden! Skøyter inn i Frisks sone og banker pucken inn i nærmeste hjørnet. Svakt press fra Frisk der og da ser det vanskelig ut for Frisk. Trenger to mål på i overkant av fire minutter.

54.42: Så får Thompson en tullete tominutter mot seg for roughing. Særdeles urutinert når Frisk trenger en scoring i sluttminuttene.

54.00: Bare seks minutter igjen av kampen nå! Frisk må ha et mål til. Tigrene har slitt med å skape det helt store offensivt i de siste minuttene nå. Så får vi se om det endrer seg mot slutten av oppgjøret.

52.46: Parker Bowles kommer gjennom på en overgangsmulighet men strålende forsvarsspill fra en Friskspiller fører til at Bowles’ skudd går utenfor mål.

49.00: Etter Friskmålet har Lillehammer skapt flere gode muligheter på Frisk. Dahlberg står trygt og godt enn så lenge og har avverget skuddene så langt.

44.17: MÅÅÅÅL FRISK ASKER! Så er det kapteinen Anders Bastiansen som gjør alt selv! Senker skuldrene sine og setter full fart mot mål. Ingen Lillehammerspillere klarer å matche hverken farten eller fysikken til veteranen før han smeller pucken forbi Bengtsberg. 3-2!

41.28: MÅÅÅÅÅL LILLEHAMMER! Parker Bowle har akkurat kommet ut av utvisningsboksen. Han får pucken fra Jakob Noor, finter et skudd og legger den tilbake til Noor. Dermed blir Noor tomålsscorer i denne kampen når han plasserer den fra spiss vinkel forbi Dahlberg.

40.00: Pucken droppes igjen og vi er i gang med kampens siste periode. Kan Frisk snu dette?

2. periode slutt

40.00: Frisk avslutter perioden med flere gode skuddmuligheter og fint offensivt spill, uten at det fører til noen scoring for tigrene. Dermed står det 2-1 til Lillehammer, til tross for at Frisk leder skuddstatistikken 21-18.

38.53: Både Sean McMonage og Parker Bowles må til utvisningsboksen for roughing. Da er det duket for nytt fire mot fire.

39.09: Lillehammer utnytter at Fosse kommer fra utvisningsboksen. Plutselig er backen alene med Dahlberg. Frisks sisteskanse gjør en strålende redning med hansken og holder pucken.

38.30: Frisk er klart best i fire mot fire spillet. Frøshaug, Bonis og Bovim har dominert og skapt flere gode muligheter, får dog ingen utteling.

36.09: Så blir det ampert mellom Christian Fosse og Garreth Thompson nede langs vantet. Thompson blir irritert på Fosse og legger han i bakken. Begge får tominuttere for roughing.

34.50: Så er det en god Lillehammermulighet. En Lillehammerspiller får skutt fra midt foran mål, men Dahlberg er med på notene og gjør en god redning med benet sitt.

31.31: MÅÅÅÅL FOR FRISK ASKER! Etter et dominant overtallsspill får McMonagle skutt fra blålinjen. Den går rett på Bengtsberg, men keeperen må gi retur. Der står Garreth Thompson rett foran mål og lukter den returen. Frisks poengkonge setter den enkelt i mål.

29.54: Så får Frisk et overtall etter at Stein Tore Bakken huker tak i Anders Bastiansen bak Lillehammers mål. Tominutters overtall til Frisk nå.

28.55: MÅÅÅÅL FOR LILLEHAMMER! Igjen kommer Lillehammer på en kontringsmulighet. Det kommer fire Lillehammerspillere mot to Friskspillere. Lillehammerspillerne gjør ingen feil og til slutt er det Jakob Alexander Noor som får satt inn pucken i det åpne målet. Friskspillerne protesterer kraftig ettersom det så ut som at Cocozza ble felt i Frisks tidligere angrep og ble liggende. Ingenting mener dommerne.

27.19: Frisk skaper et par gode muligheter. Spesielt et skudd fra Endre Medby skaper problemer for Bengtsberg. Det ssite minuttet av overtallet er Frisk dominante i Lillehammers sone, uten at det fører til noe mål. Lillehammer er igjen fulltallige.

25.19: Så får Frisk sitt første overtall i kampen. Cato Cocozza blir tatt av Robin Soudsky. Lillehammerspilleren må to minutter i boksen for interference.

22.57: Så er det Frisk som får to gode muligheter. Først er det Granholm som får skutt fra venstrekanten. Bengtsberg redder det skuddet, men må gi retur. Der er Patrick Bovim som får skutt fra midt foran mål. Skuddet går rett på Bengtsberg.

22.00: Lillehammer har okkupert Frisks sone og får flere gode skuddmuligheter. Frisk klarer til slutt å spille seg ut, men ikke før Lillehammer har fått to-tre skuddmuligheterp på Dahlberg.

21.43: Lillehammer har hatt to skudd på mål tidlig i perioden her, uten at de har skapt de store problemene for Dahlberg i Friskburet.

20.00: pucken droppes igjen og 2. periode er i gang.

1. periode slutt

20.00: Dommeren blåser av perioden og det står 1-0 til hjemmelaget. Det har vært en jevnspilt periode og skudstatistikken viser 1-0.

19.15: Thompson jager en puck nede ved vantet. Han gjør en strålende jobb når han dytter unna en Lillhammerspiller, vender opp og spiller rett på bladet til Bastiansen. Desverre blir Bastiansen sitt skudd blokkert før den får satt Bengtsberg på prøve.

15.45: Stor mulighet til Frøshaug! Centeren blir spilt gjennom av Thompson. Frøshaug skjærer inn fra høyre å prøver å skyte til venstre for Bengtsberg i Lillehammermålet. Keeperen er med på notene og gjør en god benparade for å redde pucken.

15.27: Frisk spiller igjen strålende i undertall. Igjen må Lillehammer se at de ikke klarer å skape en eneste stor sjanse i overtallsspillet sitt. Frisk er igjen fulltallige.

13.27: Så er det Kåsasthul som må i tominutter for interference på en Lillehammerspiller. Lillehammer får kjapt en ny sjanse i overtallsspill.

12.54: Frisk klarer seg strålende i undertallet. Lillehammer klarer ikke få noen store sjanser mot Dahlberg.

10.53: Tominutter på Henrik Ødegaard! Frisks forsvarsveteran får en tominutter for slashing og Lillehammer får sjansen til å spille to minutter i overtall.

07.30: Det har jevnet seg ut igjen etter scoringen. Frisk sliter med å holde pucken i sin offensive sone. Lillehammer er raske til å kontre hver gang Frisk slurver med pucken.

05.05: MÅÅÅÅL FOR LILLEHAMMER! Kåsasthul mister pucken ved blålinja og Cangelosi er gjennom alene med Dahlberg. Cangelosi skyter tidlig og kontant opp i lengste krysset bak Dahlberg. Slurvete av Frisk!

04.07: Så er det en stor sjanse til Lillehammer. Pucken spilles fra Arnestad og mot Hickman. Høyrekanten får tatt ned pucken og prøver å lure den forbi Dahlberg i Friskmålet. Der er Dahlberg våken og får reddet skuddforsøket fra Lillehammerkanten.

00.00: Pucken droppes og vi er i gang!