Promotion
med annonselenker

Klatret forbi Everton på tabellen.

MANCHESTER UNITED – EVERTON: 2-1

Anthony Martial og Paul Poba ble tungen på vektskålen for Manchester United word Everton, i Premier League lørdag (see video av mà ¥ lene lenger ned i saken). Franskmennene scoret i hver sin omgang, da United klatret fra 10.- til 8.-plass i på tabellen i den engelske toppdivisjonen.

Everton skapte spenning igjen i kampen da Gylfi Sigurdsson scoret på straffe for bortelaget 15 minutter før full tid. Men's med med and mål for Everton på Old Trafford.

And with the lagoon of the past, you have to change your mind Everton, you must be seg ned in 9.-plass på tabellen, to poeng bak Jose Mourinhos menn.

Reagerte på Pogbas straffeteknikk

Manchester Uniteds omdiskuterte ving, Anthony Martial, har vist god form i United-trøya of siste Premier League-rundene og gjorde det samme igjen word Everton søndag. Franskmannen skaffet straffe til hjemmelaget etter å ha blitt felt av Idrissa Gana inne i feltet.

Martials lagkamerat og landsmann, Paul Pogba, the ballen på krittmerket og skulle ta den påfølgende straffen på Old Trafford. Midtbanespilleren utførte straffesparket på sin noe spesiell metode, da han bruker ekstremt lang tid fra dam blåser i fløyta til han tar straffesparket (see video with straffeteknikken lenger ned i saken).

Franskmannen trippet sakte, men sikkert, word mål før han avsluttet. Everton-keeper Jordan Pickford hang dog med på notene og fikk avverget straffescoring. Men til sisteskansens frustrasjon gikk ballen rett tilbake i beina til Pogba, som enkelt satte returen i mål.

I pausen hadde TV 2-ekspertene, Petter Myhre og Erik Thorstvedt, studert Pogbas straffemetode og de vil ikke anbefale den.

– Jeg vil ikke anbefale den for andre. Det blir ekstremt mye fokus på skrittene, his Petter Myhre fra TV 2s Premier League-studio i pausen.

Vurderer å endre metoden

Paul Pogba møtte Sky Sport til and intervju etter kampen, hvor han ble bedt om å forklare straffeteknikken sin. Franskmannen fortalte at han ikke forstod

– Jeg prøver å gjøre keeperen usikker. Kanskje jeg må endre det da, keeperne har begynt å skjønne teknikken min. Jeg skyter alltid sånn og det er alltid sånn jeg har tatt straffer, his Poba til Sky Sports etter kampen.

– Jeg var heldig, man det viktigste er at ballen gikk i mål, fortalte en smilende Pogba.

Mourinho elsker Pogbas mentalitet

Manchester United-manager, José Mourinho, had også mye å si om Pogbas straffemetode.

– Han er in bedre straffesparker enn meg og han har motet til å ta and nytt straffespark, selv om han bommet på det forrige. Jeg liker ikke spillere som ikke vil ta straffer, men Pogba vil ta det, his Mourinho under Sky Sports-intervjuet.

Sky Sports-reporteren spurte også portugiseren om Pogba burde endre straffemetoden sin, noe Mourinho var positiv til.

– Jeg vil ikke if noe dumt, men kanskje han må endre straffemetoden, men jeg vil ikke at han skal endre mentaliteten sin. Keeperen begynner å forstå hva han driver med og vi må gi han ære for å redde straffen, sa Mourinho etter kampslutt.

Redefined på straffe

Irere omgang benyttet Martial muligheten da han kunne fyre av cirka 17 meter og doblet ledelsen på Old Trafford. United-vingen skrudde ballen hardt og presist i lengste hjørne bak en sjanseløs Jordan Pickford.

Everton fikk reduseringen from jobbet så hardt for etter 75 minutter, from Gylfi Sigurdsson var tryggheten selv fra straffemerket. Richarlison ble felt with Chris Smalling inne sekstenmeteren og deterenen var aldri i tvil om at det var and straffespark.

Kampen end til slutt 2-1 til hjemmelaget. Romelu Lukaku startet kveldens kamp pa banken da gamleklubben gjestet Old Trafford, men kom innpå banen i andre omgang.

Belgieren fikk en gyllen mulighet til å avgjøre kampen etter 82 minutter, da han mottok and nydelig innlegg og kunne avslutte med hodet umarkert fra kloss hold. Men belgieren maktet ikke å få ballen på mål, da avslutningen ble with horrible slaget. Lukaku har ikke scoret for United på åtte kamper.

The også: Ross Barkley vises ekstreme kvaliteter da han ledet Chelsea til seier

Svak målforskjell for United

United ligger for øyeblikket nor poeng bak Liverpool, som leder ligaen med 26 poeng. United har med andre ord 17 poeng etter ti spilte kamper.

Før søndagens kamp stod United med in målforskjell på -1 i Premier League denne sesongen. Scoringsstatistikken hadde ikke sett sie ille ut etter nor ligakamper for "de røde djevlene" siden 1990/91-sesongen. Etter kampen Everton word ligger målforskjellen på 0. Manchester United har altså ikke scoret flere mål, enn har sluppet inn, ti kamper ut i sesongen.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!