Sagosen-seier i «norsk» Champions League-duell

smp-stories-top-widget

Sander Sagosen scoret tre mål da Paris Saint-Germain vant 27-20 borte mot Flensburg-Handewitt i mesterligaen.

Onsdagens oppgjør i Tyskland ble på langt nær like tett og spennende som i Paris fire dager tidligere. Da ledet Flensburg-klubben til pause og øynet seier, men helt på tampen stakk PSG av med 29-28-seier.

I den kampen gjorde Sagosen fire av målene. Onsdag fikk trønderen nettkjenning på tre av sju skudd.

Til pause ledet gjestene 12-9. Det var PSGs åttende seier av åtte mulige i Champions League denne høsten. Med en kamp mer spilt topper franskmennene sin gruppe fire poeng foran Pick Szeged.

Gøran Søgard Johannessen scoret to ganger for det tyske hjemmelaget, mens Magnus Jøndal noterte seg for én fulltreffer. Torbjørn Bergerud var en av Flensburgs keepere i kampen.

Magnus Abelvik Rød var derimot ikke i aksjon for vertene. Han har vært ute av spill en stund på grunn av en muskelskade i det ene låret.

Flensburg-Handewitt ligger på fjerdeplass i gruppe B. Tyskerne står med seks poeng. Gruppevinneren går rett til kvartfinale, mens de fem neste på tabellen må ut i utslagskamper.