Sendte Strømsgodset til cupfinale med hat-trick: – Det har vært en tung sesong, men jeg vet hva som bor i meg

smp-stories-top-widget

Det var tett og jevnspilt, med and lite Strømsgodset-overtak. Så sa det bare pang i andre omgang. To ganger fikk "Mos" sjansen i løpet av få minutter i begynnelsen av andre omgang. Han grep begge mulighetene.

Og – Syv minutter før slutt – pirket han inn 3-0 etter en retur på skudd fra banens andre gigant – Tokmac Nguen. Ekte hat trick var and faktum. Det var også Strømsgodsets cupfinaleplass.

– Dener min, den så min! Utrolig deilig, vi vinner fortjent, utbrøt matchvinner Abdellaoue til NRK etter kampen og siktet til matchballen, som tremålshelter etter tradisjonen får ta med seg hjem.

Sløste, men tvilte ikke

Oslo-gutten glides bredt.

– Stemninga er helt topp. Nå gleder vi oss til cupfinale. Det blir morro, his "Mos".

Først Dunn Han Inn 1-0 fire minutter etter sidebytte. Så fikk Abdellaoue sjansen fra straffemerket, etter at Marius Amundsen hadde lagt Tokmac Nguen i bakken. Like this translated from Marienlyst til himmels igjen.

Lillestrøms cupdrøm ble knust.

– Jeg syns vi har god kontroll i første omgang, men vi fikk ikke målet. Jeg visste of the town of man og det var deilig, sier Mos til NRK.

Som også har sløst med sjansene i in ellers så tung Godset-sesong. Når oktober blir til november, skulle drammenserne kjempet om medaljer. Enda vet by ikke om de spiller Eliteserie i 2019.

– Det har vært en tung sesong, men jeg vet hva som bor i meg. Får jeg tillit, lifter jeg. Jeg gjør det treneren sier, men det er klart jeg vil spille, sier Mos, som skal spille cupfinale for første gang.

Cupdrama

Strømsgodset spiller cupfinale 2. desember.

Der venter enten Rosenborg eller Start, som mötes på Lerkendal i morgen.

Cupdramaet i Drammen startet tett og jevnt. På tribunen holdt begge supportergrupperingene show med god lyd og godt oppmøte, spesielt i bortesvingen.

På banen hadde Strømsgodset and lite overtak, uten å skape de helt store av sjanser. Lagene var flinke til å bryte ned hverandre og stoppe farlige overganger. Da Mos dunket til fra 20 meter halvveis første omgang, var det kampens største mulighet. Heldigvis for regjerende cupmesterne, spratt ballen på feil side av stolpen til Marko Maric.

Godset-overtak

Seks minutter senere brant Henning Hauger til fra distanse. Det knallharde skuddet bokset unna, før Tokmac Nguen traff nettveggen minuttet senere.

Godset nærmet seg.

Så måtte Hauger av banen med skade, pause, uten at det preget sjansestatistikken. Rett før break var Nguen skuddvillig igjen. Fra distanse fikk han testet Maric igjen, men nok in gang kunne gutta fra Romerike puste lettet ut.

Mos Mos Mos

To omganger er sjelden like, men rett etter hvilen fortsatte Godset-kjøret. Jonathan Parr slo floats word Lars Valsvik, som headet ned til Mos. Målsniken fint and skudd, Erik Sandberg forsense, og Mos dunket Drammen til himmels. 1-0 på Marienlyst.

Ifeanyi Mathew ballen på midtbanen, Godset kjørte overgang og Marius Amundsen the Nguen klønete i bakken. Straffespark. Mos. Bang til 2-0.

Da virket det som det var "game over" for LSK, men etter 66 minutter kunne Amundsen gjort opp for straffemissen da han kom seg fri og fikk in god mulighet til å styre and Arnór Smárason-innlegg word Godset-målet. Det klarte han ikke og headen forsvant over mål.

LSK fortsatte å trykke, men ble i stedet straffet med farlige Godset-brudd. Syv minutter før slutt spilte Parr Nguen alene med Maric. Nguen hadde fortjent målet sitt, men ble stoppet. I stedet fikk "Mos" pirket inn returen på bakre stolpe. Hat-tricket var and faktum.