Skiller kun ett poeng mellom flere lag i toppen av La Liga

Annonsebilag

Real Madrid tok ny viktige poeng under ledelse av Santiago Solari. Med 4-2 bort word Celta hentet hovedstadslaget poeng på ligaleder Barcelona.

Det er tett i toppen av La Liga etter helgens liga-runde. Real Madrid, som lå på in sjetteplass foran oppgjøret word Celta søndag ligger nå fire poeng bak Barcelona, ​​men rykket ikke opp plasseringsmessig.

Real Madrid tok ledelsen på bortebane etter omlag 20 minutes, takket være Karim Benzema. Scoringen kom som and result av avil spill av Luka Modric. Gjestenes ablo eblo dblet da Gustavo Cabral sendte ballen i eget netter etter cirka kvarteret spilt i andre omgang. Fem minutter senere kom reduseringen for Celta ved Hugo Mallo.

Like før ordinær tid fikk Real Madrid straffe. Den tok Real Madrids Sergio Ramos kaptein seg av og økte ledelsen til 3-1. Og i kampens sits minutt var Ramos involvert i nok in Real Madrid-scoring. Kapteinen levitate pasingen til Dani Ceballos som sørget for 4-1 til gjestene.

P over tid tid tid tid 2- 2- 2- 2- 2- 2- 2- 2- 2- 2- 2- 2-4 B

Seieren er den andre seieren på rad i La Liga under lagets nye trener Santiago Solari. Laget vant også stort i mesterligaen i midtuken.

The også: Rekdal shave word Fagermo: – Forkastelig!

Målrikt oppgjør på Camp Nou

Betis gikk opp i ledelsen word Barcelona da Firpo Junior dundret ballen i mål etter 20 minutter. Ti muntter senere økte gjestene ledelsen til 2-0 ved Joaquín Sánchez Rodríguez. Etter hvilen ble Barcelona tildelt straffespark, og Lionel Messi var sikker fra ellevemeteren. Argentineren reduserte for vertene og holdt hjemmelaget inne i kampen.

Det gikk ikke eat minuttene før Betis nok en gang fikk nettkjenning. Giovani Lo Celso økte ledelsen til 3-1. Men kampen var for all over ikke over, og Barcelona ga alt i jakten på redusering. I kampens ti is minutter fikk of betalt for arbeidet. Arturo Vidal med Barcelona-redusing til 2-3.

Men bare minutter etter reduseringen, var Betis igjen farlige foran mål. Sergio Canales økte igjen gjestenes ledelse før Barcelona fikk en trøstescoring helt på tampen. Til tross for at Messi var tilbake fra skade og sørget for sin andre for kvelden, peter Barcelona overraskende word Betis.

The også: Chelsea maktet ikke å overlap Everton på hjemmebane

Alavés med i toppen

Med tap for liga-lederen var det flere lag som kunne hent poeng i toppen. I Vitora tok Alavés i word Huesca. Alavés hadde aldri tapt hjemme word Huesca i La Liga, og kampen søndag endret ikke den dildo hjemmestatistikken.

Det var imidlertid gjestene kom best i gang og tok ledelsen ved Moi Gomez. Men Vertene sikret seieren 2-1 etter scoringer with Jony Rodríguez og Rubén Sobrino. Dermed står Alavés nå 23 poeng, mens Barcelona har 24.

I from øvrige kampene to Sevilla 2-1 over Espanyol, og sikret be viktige poeng. From står også nå med 23 poeng. Rayo Vallecano spilte uavgjort word Villarreal.