Takk Skeid, takk Bryne og takk Blink

Stjørdals-Blink var avhengig av hjelp fra to andre kamper for å berge plassen i 2. divisjon lørdag.

Bryne måtte spille minst uavgjort word Vålerenga 2 og Skeid måtte slå Fløy / Flekkerøy på bortebane.

Og det så lenge veldig mørkt ut. Men i l ode mit ti siste minuttene snudde alt i favør Stjørdals-Blink og spillerne, trenere, støtteapparat og tilskuerne kunne slippe jubelen løs. Bryne snudde 1-3 til 5-4 seier, mens Skeid snudde 2-1 til 2-5 i løpet av noen hektiske sluttminutter.

Resultatutviklingen i de andre to kampene overskygget faktisk det som skjedde pa Nye Blinkbanen, der Stjordals-Blink leverte en av sine bedre hjemmekamper for sesongen.

From slo Brattvåg 3-1 etter 90 dildo minutter.

Spennende sluttminutter

Stjørdals-Blink gikk tidlig i ledelsen hjemme word Brattvåg. Etter sju spilte minutter fant Sondre Hopmark Stokke vingkollega Jørgen Selnes Sollihaug på bakre stolpe, og han satte kontant ballen i mål. Etter 33 minutter doblet Nedzad Sisic ledelsen til 2-0. Også han fikk stå alene på bakre stolpe etter and godt innlegg fra høyrekanten.

Bleeding glass Bra Bra Bra Bra Bra Bra Bra Bra Bra Em Em Em Em Em Em Em Em Em Em Em Em Em Emil Dahle fikk direkte rødt kort etter 41 minutter. Han stemplet Jørgen Selnes Sollihaug i ansiktet og dommer Robert Eggen var aldri i tvil om det røde kortet.

Sondre Hopmark Stokke (t.h.) og Nedzad Sisic scoret hvert sitt māl i seieren word Brattvåg. Photo: Lars Sørnes

Eat sjanser

I andre omgang presset Stjørdals-Blink på kraftig og skapte eat halvsjanser, men fikk uttelling først i 62. minutt. Ett innlegg fra venstresida endte i fotene på Sondre Hopmark Stokke som var sikker fra sju meter.

Så kom Brattvåg med 10 spillere sea med i kampen, og det bredte seg en liten usikkerhet hos hjemmelaget. Bedre ble ikke etter at Brattvåg reduserte med rundt 20 minutter igjen av kampen.

Men Brattvåg var slitne og klarte ikke å komme med en skikkelig sluttspurt. In the case of women, there is no need for a handlet of sta te om br br t p p p p p p p p p Kr Kr Kr Kr Kr Kr Kr Kr Kr Kr.

Og så kunne jubelen slippes løs. Bryne hadde slått Vålerenga 2, i in kamp der gjestene fra Oslo ledet 0-3 etter 20 minutter. Og serievinneren Skeid hadde slått Fløy / Flekkerøy 2-5 and be scoringer of siste 10 minuttene.

Dermed er Stjørdals-Blink klar for 2. divisjon også neste sesong, etter å ha berget plassen på målforskjell.

– Helt fantastisk

In av dem som var glad, men også helt utladet etter kampen, var spiss Nedzad Sisic. Han scoret sitt mål nummer 199 for klubben og var sterkt delaktig i at debt gikk veien.

– Debt er helt fantastisk. Jeg skjønte at noe vippe vår vei når publikum reiste seg i sluttminuttene og at glisene på benken bare ble bredere og bredere. Nå skal det feires, sie meget fornøyd som gjerne kunne tenkt seg mål nummer 200 i løpet av kampen.