TRIATHLON , VM  Magekramper ødela Blummenfelts palljakt

[ad_1]

Promotion
med annonselenker

Kristian Blummenfelt var lenge en del av en tettrio under VM-runden i triathlon i Hamburg lørdag, men fikk store magesmerter og falt av under løpedelen.

Det norske laget har levert varyende resultat etter at pallen var tapetsert av nordmenn b Bermuda i april. I årets sjette VM-runde så Blummenfelt lenge ut til å ha noe på gang. Han var en del av in trio som hadde 18 sekunder til forfølgerne da både svømming og sykling var unnagjort.

Men under the skull of the skull klart at Blummenfelt slet. Han holdt seg til magen, og det viste seg senere å være magekramper. Til slutt var 24-åringen fra Bergen i mål 3.21 minutter bak den spanske Mario Mola. Det holdt til 44.-plass.

Mola var en del forfølgergruppen som jaget bak Blummenfelt før løpedelen. Verdenseneren viste styrke og tok sin tredje strake seier i Hamburg.

Lørdagens VM-runde var in sprint. Det vil si 750 meter svømming, 20 kilometer sykling og fem kilometer løping.

Gustav Iden ble overraskende best av of norske med sin 21.-plass. Han har nylig lagt bak seg en lengre sykdomsperiode og hadde bare noen få dager med ordentlig trening bak seg før lørdagens konkurranse. Det var en stund usikkert om han kom til å stille.

Casper Stornes, som sensasjonelt vant VM-runden i Bermuda tidlig i sesongen, ble nummer 28.

Lotte Miller var Norges eneste representing i kvinneklassen. Hun endte på 13.-plass og ble slått med ett minutt og 22 sekunder av franske Cassandre Beaugrand.