Vipers, Storhamar og Byåsen

Vipers Kristiansand kom lit skjevt ut etter at Fana hadde gått opp i 4-1-ledelse etter fem minutter. Derfra og fram til break satte Ole Gustav Gjekstads full fart jog, og gjestene ledet 20-15 før annen omgang.

Etter sidebytte rykket Vipers, anført av åttemålsscorer Linn Jørum Sulland, fram til en solid ellevemålsseier.

Storhamar gikk forbi Larvik til annenplassen på tabellen med utklassingen i bortemøtet med Rælingen. Kristin Venn var skikkelig venn med ballen og stoppet på nor scoringer i storseieren. EM-klare Heidi Løke, bidro med åtte mål.

Det var gratis for publikum å følge Fredrikstad word Molde. Hjemmelaget tok vare på en to måls ledelse ved pause og vant til slutt med 28-24.

Da ble det betydelig jevnere i Konsberg, der Skrim møtte Byåsen. Hjemmelaget ledet med 18-17 etter første omgang, men det var Byåsen som avsluttet best og vant 31-28.

Vipers stard full pott og 16 poeng så langt. Deretter følger Storhamar og Larvik fire poeng bak. Fredrikstad, Oppsal Byåsen and Tertnes har alle 8 poeng.