Zuccarello med straffescoring i knepen Rangers-seier

[ad_1]

smp-stories-top-widget

Anaheim Ducks – New York Rangers 2–2 (2–3 etter straffer)

Mats Zuccarello leverte en anonym forestilling, men scoret på straffen sin da New York Rangers vant 3-2 etter straffer mot Anaheim Ducks i NHL.

Rangers har levert en vaklende sesong, og seieren natt til fredag er første gangen Rangers har vunnet to kamper etter hverandre denne sesongen.

Løsnet i andre periode

Første periode forble målløs, før det løsnet med tre scoringer i andre periode. Kevin Hayes ga Rangers ledelsen tidlig i perioden, men Ducks utlignet drøye ti minutter senere. Det tok ikke lang tid for Rangers å score det som så ut til å bli seiersmålet.

Men så, akkurat som da Rangers møtte San Jose Sharks i forrige kamp, klarte Zuccarellos lag å kaste bort ledelsen i sluttsekundene i siste periode. Etter flere minutter med panisk forsvarsspill, raknet det for Rangers da Rickard Rakell fikk stå alene og sette 2-2.

Kampen gikk til ekstraperiode, så straffer. Der scoret Zuccarello og var med på å avgjøre. Nordmannen spilte 19 minutter totalt.

Braktap for Martinsen

Zucca var i storslag i forrige kamp mot San Jose Sharks. Til tross for en straffemiss mot slutten, scoret nordmannen et perlemål før han assisterte et av målene i en 4-3 seier. Rangers har til sammen vunnet fem kamper denne sesongen.

Andreas Martinsen spilte 9.23 minutter da Chicago Blackhawks tapte 0-4 borte mot Edmonton Oilers. Martinsen var ikke på isen under noen av målene baklengsmålene til Chicago Blackhawks.