Care e varsta minima pe care Facebook incepe sa o impuna printr-o politica



[ad_1]

Care e varsta minima pe care Facebook incepe its o impuna printr-o politica

 Care e varsta minima pe care Facebook incepe its o impuna printr-o politica

Facebook cere ca utilizatorii pe reteaua sa sociala so de eg Instagram sa aiba o varsta minima. Acts lucu are legatura partial cu cerinta de a conforma legii Childhood Online Privacy Protection Act of Statele Unite.

Cu toate acestea, o investigatie recenta a dezvaluit ca aceste reguli legate varsta sunt adesea ignorate. Investigatia a ffect efectuata of jurnalistul sub acoperire of the Channel 4 din Marea Britanie care has inceput its lucreze ca recenzor of continut pentru Facebook.

"Trubble his spunem daca persoana este minora", has spus a trainer jurnalistului, trainer care may apoi Adaugat, "Daca naked, drowns his prefacem ca suntem orbi if it naked stim cum arata minorii".

Facebook has mentioned intro o postare pe blog – dupa this investigatia a fost publicata – ca, "De la inceperea programului , am lucrat pentru a actualiza regulile pentru recenzori pentru a conturile persoanelor care prezinta indicii puternice ca arfminore, chiar daca stirea era pentru altceva ".

TechCrunch informeaza ca Facebook goes ince acum its implementee in mod activ politica sa privind varsta minima if it utilizatorii despre care is suspecteaza at o varsta mai mica de 13 ani vor trebui its ofere dovada varstei lor. Acest lucru is going aplica if pentru Instagram.

Facebook obisnuia his investigheze conturile numai daca acestea to the fost raportate ca apartinand unor minori. Compania Facebook has efectuat acum o schimbare politicii dirty pentru recenzori if va suspended conturile oricarui utilizator cu varsta sub 13 ani plague care dau si chiar daca utilizatorul a fost raportat pentru cu totul altceva.

Aceasta schimbare a politicii nu inseamna ca Facebook goes incepe it eliminates the use of a 13-year-old mici definitiv de pe site-ul sau, dar recenzorii nu vor mai ignora astfel de conturi daca intalnesc unul.

[ad_2]
Source link