Hagi a-cerut atacanţilor să fie mai concentraţi



[ad_1]

  • UEFA Champions League şi UEFA Europa League vor putea fi urmărite pe canalele Digi Sport n următoarele trei sezoane

  • Etapa a 2-a din Liga 1: FCSB – Dinamo e duminică, from the 21:00, pe Digi Sport 1


FC Viitorul – Speed ​​Arnhem | Gică Hagi (53 of ani), managerul sportiv al fostei campioane, a spus că echipa sa are o misiune grea în faţa olandezilor, dar că este încrezător într-a rezuiltat bun joi seară, Ovidiu.

"Va fi dificil din toate punctele de vedere, dar avem lncredere noi. Adversarul este unul agresiv, care pune multă presiune şi este foarte bun pe contraatac. Dar do not face plăcere să jucăm fotbal. Am o echipă tânără, cu jucători talentaţi, chiar dacă n-at the experienţă. Pentru noi goes fi a test, o oportunitate să arătăm că avem capacitatea de un ne impune jocul. Dar, trebuie să jucăm şi the rezultat pentru că ne dorim să trecem turul.

Vrem să ne calificăm şi în fotbal nimic nu e imposibil. Nu vom juca să nu primim gol, important pentru noi e să marcăm. Însă trebuie să exists echilibru. Sper ca atacanţii noştri să fie mai inspiraţi "a spus Hagi, the conferinţa oficială de presă.

Despre meciul cu olandezii a vorbit şi Ianis Hagi (19 ani), vedeta celor of the Viitorul. "Have a difficult time. May sunt may experimentaţi, dar jucăm acasă. I-am analizat, ştim this trebuie să facem şi sperăm să scoatem a pozitiv rezultat. Ne-ar avantaja o victorie fără gol primit, dar nu trebuie să uităm că totul is decided în două manşe. Avem două principii, posesia şi presiunea şi vrem să the indifferent aplicăm of adversar "a precizat Ianis.

Viitorul este tratată cu respect of către adversari după cum his observation of declaraţia antrenorului principal Leonid Slutsky (47 de ani). "absoltiu absolut totul despre Viitorul, ştiu că a jucat already 3 meciuri oficiale, că este a special proiect pentru Hagi, cu fotbalişti sclipitori, care joacă în stilul tiki-taka, the fel ca Barcelona, ​​ceea this este mai rar acum . Nu cred că diferenţa este atat de mare ca valoare a lotului în bani şi, oricum, pe teren nu joacă banii. Ni noi, precum Viitorul, ne dorim să ne calificăm, suntem an important club şi avem obiective îndrăzneţe "a spus noul tehnician al celor de la Vitesse.

Etichete:
                                            hagi
                                                
                                            europa league
                                                
                                            viitorul hagi
                                                
                                            fc viitorul
                                                
                                            viitorul speed
                                                

[ad_2]
Source link