UPDATE // Dorit insist of U Craiova, Andrei Cristea i-a prelungit contractul cu Poli Iaşi



[ad_1]

Articol of – Eduard Apostol Miercuri, 25 Iulie

UPDATE 21:30

Dorit of U Craiova Andrei Cristea şi ai ai pâi lai Poli Iaşi pănăănă în 2020 .

ştirea iniţială

Andrei Cristea a fost dorit of U Craiova săntărească atacul echipei care na reuşit niciun gol în primele două partide oficiale de după vacanţă.

Fostul golgeter al Ligii 1 din 2010, cel mai bun marcator în activitate din România, este considerat piesa de care Quotation Mangia ar avea nevoie în ofensivă, doar că atacantul de 34 de ani este foarte greu de luat din Copou . N o doar că mai are contract încă a sezon la Iaşi

Andrei Cristea has vorbit pentru GSP.RO despre situaţia ultimelor zile, cnd-s to the intensificat negocierile, astăzi Poli Iaşi primind o ofertă concretă din partea "juveţilor" pentru atacant.

"The club is in charge of the Universitatea Craiova domiului Mihai Rotaru pentru interesul manifestat, is a club mare cu suporteri fantastici Ideea e că mai am a year of contract the Iaşi, nu ştiu cum se goes soluţiona situaţia, is going to decide totul zilele acestea

Sunt măgulit şi de reacţia deicialilor de la Iaşi Nude ascund faptul că mi -to oferit încă one year of contract, adică păănă în 2020. Contează foarte mult că sunt apreciat în Copou, iubesc Iaşiul ca şi cum aş fi născut aici, iar acest oraş va fi mereu casa mea Şi Flavius ​​Stoican mă doreşte foarte mult, mi-a spus-o clar, acest lucru contează enorm ", a comentat golgeterul.

[ad_2]
Source link