SAMSUNG GALAXY NOTE 9: OFICIAL, BATERIA MARE CONFIRMATA



[ad_1]

 Samsung GALAXY Note 9 Bateria MARE CONFIRMATA

Samsung GALAXY Note 9 are astazi prima nutate majora confirmata of compania Samsung, coreenii publicand a teaser pentru noul smartphone model care confirma faptul ca in el va fi inclusa o baterie of capacitate may mare. Puteti vedea mai jos ca Samsung sugereaza foarte clar faptul ca Samsung GALAXY Note 9 urmeaza sa aiba o autonomy may buna pentru utilizatori, deci este foarte clar ca urmeaza sa aiba si o baterie mai mare.

Samsung GALAXY Note 9 are zvonita pentru implementare o baterie cu capacitate of 4000 mAh, compania Samsung urmand has creste substantial capacitatea of ​​the 3300 mAh in actual telefoane model. Cei 700 mAh in addition urmeaza its the ofere utilizatorilor cel putin o zi intreaga of utilizare pentru Samsung GALAXY Note 9 fara a fi nevoiti its dezactivere main functiile ale telefonului, sau cel putin cu asta lauda compania Samsung in momentul de fata.

Samsung GALAXY Note 9: OFICIAL, Bateria MARE CONFIRMATA

Samsung GALAXY Note 9 goes avea chip-uri Qualcomm Snapdragon 845 if Exynos 9810, al doilea fiind blamat pentru autonomia proasta pe care o to telefoanele Samsung GALAXY S9, insa Samsung a rezolvat problema cu o baterie may mare. Este deasemenea posibil if that Samsung GALAXY Note 9 sa aiba if alte modificari pentru modul in care este consumata energia din baterie de catre componente, consumul putand fi redus pentru a creste autonomia bateriei.

Samsung GALAXY Note 9 are confirmata inclusiv in acest clip video prezentarea care urmeaza its aiba loc in data of 9 august, a special event fiind organizat in New York from compania Samsung in respectiva zi. Lansarea Samsung GALAXY Note 9 are unclassified o data clara, insa a zvon aparut in cursul zilei de ieri sugereaza faptul ca ea ar fi programata pentru prima parte a lunii, if naked a doua, asa cum its initial zvonit, coreenii dorind his aduca telefonul cat mai repede pe piata

Articolul anterior Vodafone: Promotiile MARI from Azi pentru Telefoane Mobile doar Online



[ad_2]
Source link