Закарић стиже у Партизан, Жељезничару 150.000 евра



[ad_1]


0 [19659003] Горан Закарић (26) крилни нападач Жељезничара, потписаће трогодишњи уговор с Партизаном

ФОТО: ФК Жељезничар

Црно-бели ће Сарајлијама на име обештећења за Горана Закарића да плате 150.000 евра, плус одређене проценте од наредне продаје. [19659006] Закарић би до краја седмице требало да допутује у Београд и буде промовисан у новог адута Парног ваљка. [19659007] Крилни нападач је недавно био суспендован, у Жељезничару су тешко прихватили одлуку откривену медијима: "Хоћу само у Партизан!"

Репрезентатив ц БиХ каријеру је почео у Козари из Градишке Здравко Мамић га је одвео у Динамо, у Максимиру се није наиграо.

Добар је био у Широком Бријегу, носио је дрес и Локомотиве из Загреба, Славен Белупа , на Грбавицу је дошао из Мостара, из Зрињског.

Само регистровани и улоговани корисници могу да оцењују коментаре!

Пpиjaвa
              Regictry
              
                            
                            


Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне – скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и / или чланова редакције "СПОРТСКОГ ЖУРНАЛА" као и било какву претњу, непристојан ресторанной, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом на друге сајтове не објављујемо. СПОРТСКИ ЖУРНАЛ ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима. [19659013] (function (d, s, id) {
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    if (d.getElementById (id)) return;
    js = d.createElement (s); js.id = id;
    js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=315576255263580&version=v2.0";
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
  } (document, 'script', 'facebook-jssdk'); [ad_2]
Source link