ФК Смедерево 1924 има нову управу



[ad_1]

Нови председник Управног одбора фудбалског клуба Смедерево 1924 је Зоран Лончар, одлучено је на ванредној скупштини тог клуба

ФОТО: Бета / АП

Након поднетог извештаја, усвојена је оставка досадашњег председника Управног одбора Дејана Стошића а ту функцију обављаће Зоран Лончар некадашњи спортски директор и првотимац ОФК Београда, као и бројних домаћих и иностраних клубова, пренео је портал подунавље.инфо.

" Нисам политичар, and ни финансијер, већ спортски радник, максимално посвећен вом послу. Не припадам групи оних који гарантују прво место, али уз помоћ сарадника ћу учинити све како бисмо, без притиска на тренере и играче, стрпљивим радом, стигли до циља. Поред веће пажње млађим категоријама, морамо да побољшамо и инфраструктуру, уз бар један помоћни терен "рекао је Лончар .

Он је додао да има обећање локалне самоуправе да ће у што скоријем року обезбедити потребну локацију. Бивши председник рекао је да је поднео оставку из приватних разлога.

" Није било никаквих притисака, оставку сам поднео из приватних разлога јер нисам више у могућности да обављам ову важну и захтевну функцију. Одлазим разочаран што нисмо успели да остваримо пласман у Прву лигу, али и поносан на чињеницу да клуб нема никаквих дуговања. Мом наследнику желим много успеха и остварење онога што ми нисмо успели "рекао је Дејан Стошић .

Такође, усвојена је оставка досадашњег председника Скупштине клуба Миољуба [19659009] Радовановића на чије место је изабран Часлав Илић некадашњи члан руководства фудбалског клуба Сартид. [19659005] На предлог Зорана Лончара, именовани су чланови Управног одбора у коме су спортски директор Јован Беч Саша Бранежац Горан Јовановић и Зоран Широки уз то да ће се у ходу прикључити још три члана.

Осим тога, за вршиоца дужности генералног секретара именован је Марјан Миленковић а за председника Надзорног одбора Славиша Митровић Уча .

[ad_2]
Source link